Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alami Garden Hotel

1-13, Block 1, Presint Alami, No.2, Persiaran Akuatik, centar grada Shah Alama , Shah Alam, Malezija 40100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 364recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (364)
Razvrstati po:
Badrul A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. siječnja 2016.
good stay

cleanliness, environment and staff
6,7
ok good stay
Prijavi ovu recenziju
Cheow H. Solo putnici Malaysia, 20. prosinca 2015.
Small room

Fair
3,7
Small room. Parking need to pay. Smelly
Prijavi ovu recenziju
Nurul N. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2015.
Room quite small no space to pray

Cleanliness, service and flowery fragrance smell from the time i step in the hotel.
9
Good, a little cramp in the room as i have limited space to pray.
Prijavi ovu recenziju
Mohamad F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. prosinca 2015.
value for money

location
8
great
Prijavi ovu recenziju
Max G. Poslovni putnici Malaysia, 21. studenog 2015.
Everything great except terrible traffic

service, food, modern style
7,3
Great services, good environment, great breakfast. Only terrible traffic in front of hotel between 6pm-8pm.
Prijavi ovu recenziju
Mohd S. Poslovni putnici Malaysia, 25. listopada 2015.
good

cleaness
8
good
Prijavi ovu recenziju
Faiza A. Parovi Malaysia, 18. listopada 2015.
good

clean. good staff. within budget
8
Only for one night. Acceptable and okay.
Prijavi ovu recenziju
Wan A. Poslovni putnici Malaysia, 5. listopada 2015.
Nice hotel

Clean , quiet and simple hotel
7,3
The hotel strictly follow check in at 2 pm policy . Eventhough I reached at 12 noon , I have to wait till 2 pm , but they offered to keep your luggage . Less attraction and eating places surrounded . Good for budget traveller .
Prijavi ovu recenziju
Mohamad M. Poslovni putnici Malaysia, 4. listopada 2015.
good

very good location. good food and value for money
6,7
Good for traveling
Prijavi ovu recenziju
Mohamed K. Parovi Malaysia, 20. rujna 2015.
uncomfortable room without window..tv very bad

the staff very helpful
5,7
Nothing outtanfing
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Alami Garden Hotel Shah AlamAlami Garden Hotel Shah Alam - Eksterijer hotelaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - OkružjeAlami Garden Hotel Shah Alam - Interijer hotelaAlami Garden Hotel Shah Alam - PredvorjeAlami Garden Hotel Shah Alam - RecepcijaAlami Garden Hotel Shah Alam - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03