Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alami Garden Hotel

1-13, Block 1, Presint Alami, No.2, Persiaran Akuatik, centar grada Shah Alama , Shah Alam, Malezija 40100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alami Garden Hotel Shah Alam - Eksterijer hotela Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska soba Alami Garden Hotel Shah Alam - Kupaonica Alami Garden Hotel Shah Alam - Kupaonica Alami Garden Hotel Shah Alam - Kupaonica Alami Garden Hotel Shah Alam - Okružje Alami Garden Hotel Shah Alam - Interijer hotela Alami Garden Hotel Shah Alam - Predvorje Alami Garden Hotel Shah Alam - Recepcija Alami Garden Hotel Shah Alam - Ulaz
Područje centar grada Shah Alama Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 342recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (342)
Razvrstati po:
Norazlinda Z. Poslovni putnici Malaysia, 23. kolovoza 2015.
comfortable

nice design
6
Prijavi ovu recenziju
Norazlinda Z. Poslovni putnici Malaysia, 23. kolovoza 2015.
comfortable

nice design
6
Prijavi ovu recenziju
Zunita M. Grupe Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Cosy, clean in a simple modern style. I love it.

The aromatic smell.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Cheung K. Poslovni putnici Malaysia, 4. kolovoza 2015.
Good and clean hotel, cheerful staff

Clean room, quiet, helpful staff
8
I have stayed there during most of my business trip to Shah Alam.The only issue is the lack of connectivity to public transport and if you are not driving there, sometimes, there are no taxi to fetch you even though the front desk had called for Taxi.
Prijavi ovu recenziju
Mohd K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. srpnja 2015.
Good location to my destination and the foods at t

The staff is friendly and the lobby is nice and clean.
9,3
Great. The room is clean. Will book again next time.
Prijavi ovu recenziju
Satirah J. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2015.
Just Okay

Fast check in at the hotel receptionist
7,7
I was a nice and clean room but the space for the room is too small and perhaps the muslims will have a problem to do their pray. Plus during the stay I can hear baby crying, someone was texting in the middle of the night and more sounds from the room nearby as if we got no privacy.Perhaps,the room was not soundproof.Moreover, we stayed there during ramadhan, they said there will have sahur buffet instead of breakfast at 4 am. Perhaps we got there around 5.10AM and the food was already finished. Well luckily we bought some fastfood so we just ate that. Sort of no privacy but I was just okay for short period of time stay.
Prijavi ovu recenziju
Wei C. Poslovni putnici Singapore, 19. lipnja 2015.
Budget Business Hotel

Silent, Clean, Nice Staff
4,3
Prijavi ovu recenziju
Kumarasan M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. lipnja 2015.
Holiday Goer

Location, cleanliness, service
7
Pleasent
Prijavi ovu recenziju
Mohammad F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. svibnja 2015.
My family vacation

Location, serving and environment
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Rita A. Poslovni putnici Malaysia, 30. svibnja 2015.
Alami Garden Hotel

Shower, bed and cleanliness
5
Comfortable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alami Garden Hotel Shah AlamAlami Garden Hotel Shah Alam - Eksterijer hotelaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - Gostinjska sobaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - KupaonicaAlami Garden Hotel Shah Alam - OkružjeAlami Garden Hotel Shah Alam - Interijer hotelaAlami Garden Hotel Shah Alam - PredvorjeAlami Garden Hotel Shah Alam - RecepcijaAlami Garden Hotel Shah Alam - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06