Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10623 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotela aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotela aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska soba aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kupaonica
aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kupaonica aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salon aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kafić aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salon aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salon aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bife aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restoran aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restoran aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Igralište za golf aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Rekreacijski sadržaji aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Okružje
Područje Charlottenburg Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 93recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Shirley S. Grupe Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Highly recommended

Clean, good location and Big room
9
Being offered 6 persons room although 3 persons room is booked. Spacious, clean and footsteps away from S & U Bahn. If you travel using postbus, bus station is also footstep away only.
Prijavi ovu recenziju
Sze Y. Solo putnici Hong Kong, 6. srpnja 2015.
Perfect location, but don't expect too for rooms

Location, Price, free Wi-fi in rooms
6,7
Despite all the good comments I've read about the hostel, my stay was not good. The location is perfect- Only a few minutes walk fromm U/S-Bahn and also the airport bus. There is also large supermarket in just around the corner. But when I stay, elevator was out of function. And since the storage room was in underground floor, it was really hard for me to carry the bulky luggage through staircase. Also the layout of the rooms (for 8-10 ppl rooms) is also not convenient, you need to go up and down through staircases to access their as well. Last but not least, I found the bed sheets of the hostel room not very clean and I kind of smell a strange smell in the restaurant. I guess if you're staying in single room in their hotel, things might be better. But the multi-ppl room just gave me a not really pleasant experience.
Prijavi ovu recenziju
Junyi H. Solo putnici China, 21. lipnja 2015.
value for money, good hostel

Facility
10
Staff are friendly and efficient, very good kitchen, very clean and new
Prijavi ovu recenziju
Muk Y. Solo putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
Reasonable price with good location

Location
7
Prijavi ovu recenziju
Hao I. Parovi Taiwan, 7. svibnja 2015.
Well stay

good location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Yan C. Solo putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Prijavi ovu recenziju
Hui Y. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
June L. Parovi Malaysia, 5. ožujka 2015.
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Prijavi ovu recenziju
Kam Y. Solo putnici Hong Kong, 16. prosinca 2014.
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Prijavi ovu recenziju
Niels P. Parovi Denmark, 14. prosinca 2014.
Nice place to stay in December

Location, Service and athmosfere
9,3
Realy good place, every thing Works, service is realy good. Staff always smiling and feels like they love to be there too. We will return next December.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlinaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kupaonicaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kupaonicaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salonaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kafićaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salonaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/salonaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bifealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restoranaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restoranaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Igralište za golfaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Rekreacijski sadržajialetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Okružjealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bifealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bifealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bifealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Soba za sastankealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Soba za sastankealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Vrtaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kupaonicaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Gostinjska sobaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/terasaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04