Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2449recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2449)
Razvrstati po:
Graham M. Solo putnici South Africa, 3. svibnja 2016.
Early check out
4,3
Firstly let me start off by saying I e stayed here before and it was more than satisfying, hence the reason I booked again thinking that I would enjoy my stay. The room selected for me was facing the old derelict parking space where a rooster woke me crowing, I asked to be moved to another room, which was street facing I don't have an issue with the street facing rooms, however the rooms are in desperate need of some touching up, the aircon makes funny noises and isn't Ina good working condition, the rooms need a good paint....... Alfresco please do some touching up your are in desperate need of it. As there is a lot of competition out here in Thailand......
Prijavi ovu recenziju
Siau H. Parovi Malaysia, 29. travnja 2016.
Good
6,7
Strategic place...easy find to food and staff is very friendly...
Prijavi ovu recenziju
Noelle M. Grupe Malaysia, 20. travnja 2016.
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4,3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Pookie H. Parovi Thailand, 18. travnja 2016.
good location good staff
5,7
just good
Prijavi ovu recenziju
Rahim S. Parovi Singapore, 17. travnja 2016.
Helpful staff
3,7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Prijavi ovu recenziju
Mirian A. Parovi Spain, 15. travnja 2016.
happy new year
5
J
Prijavi ovu recenziju
Stephen L. Solo putnici Malaysia, 9. travnja 2016.
Wonderful accomodation
4
This hotel caught my eye because of the price and the pool on the roof. The location is also good, not too far from the Patong beach but i would strongly advise to rent a scooter.
Prijavi ovu recenziju
Roy D. Grupe Philippines, 21. ožujka 2016.
room is nice!
5
i love the pool at the roofdeck! a bit noisy at night coz you can hear the cars outside. but overall i like the place!
Prijavi ovu recenziju
Loh L. Parovi Malaysia, 20. ožujka 2016.
Hotel is good

Wi-Fi, location, service
8,7
Lobby no aircond & toilet
Prijavi ovu recenziju
Rozlan A. Parovi Malaysia, 19. ožujka 2016.
Good place to stay
4,7
Despite have to wait for quite sometimes for our room to be cleaned, overall it was a nice place to stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07