Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golf Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2356recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2356)
Razvrstati po:
Chris B. Solo putnici United Kingdom, 20. kolovoza 2015.
Clean rooms, helpful staff

Clean, comfy bed, helpful staff
8
Nice clean hotel with comfy beds and helpful friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Evangeline C. Grupe Singapore, 17. kolovoza 2015.
Premium Deluxe Room & Deluxe Room

Clean swimming pool, Spacious Rooms, Good location
9
Awesome hotel for those travelling in groups and on a budget. Location is great. The rooms are clean and spacious and value for money. Will definitely stay here again on my next trip!
Prijavi ovu recenziju
Evangeline C. Grupe Singapore, 17. kolovoza 2015.
Premium Deluxe & Deluxe rooms

Spacious rooms, Clean swimming pool, Good location
9,3
Awesome. Value for money! Will definitely come back on my next trip!
Prijavi ovu recenziju
Haydar R. Solo putnici Australia, 16. kolovoza 2015.
LOCATION AND STAFF

hotel location, customer service was excellent, next door hotel 99 baht promotion food
7,7
me and my friend choice was alfreso room but when we get there it wasn't that good balcony is located at very bad place, again customer service won and changed our room to primer room which is much better then the expansive room, it was close to the main area about 10 mins walk to Patong beach and night life, morning breakfast is not great at all, they need to improve on their breakfast big time, pool is great but you can't used those chairs and beds they offer next to the pool coz its very dirty it looks good and red on the pictures but its not red at all, over all they wroth for their price they offer..... me from Australiaaaaaaaaaa
Prijavi ovu recenziju
Jaeyoon J. Parovi South Korea, 16. kolovoza 2015.
Need improvement

location
4,7
Not bad according to the price
Prijavi ovu recenziju
Lucas S. Solo putnici Canada, 15. kolovoza 2015.
Photos are misleading

Location is ok, value is good, rooms have nice layout
5,3
I would say the hotel is overrated. The photos online are misleading. Perhaps when the hotel was brand new it looked great but it's weathered and now carries the stains of wear. I'm pretty easy goin but found the dirty bathtub seal to be gross. The kitchen is none existent, breakfast is a joke serving food I wouldn't eat if I were drunk. Best thing about hotel is its away from the chaos of Patong. I don't want to discourage anyone from trying but definitely don't let the photos give the impression this is a classy joint
Prijavi ovu recenziju
Yasiru S. Grupe Sri Lanka, 14. kolovoza 2015.
Good enough for me

Location, Room standards, Price
7,7
Value for money. Rooms were a bit noisy as it was by the side of the road.....other than that everything was good value for the money !!!
Prijavi ovu recenziju
Jer W. Grupe Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Value for money hotel

Comfort room, great location and value for money
9
Prijavi ovu recenziju
Jer W. Grupe Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Value for money hotel

Comfort room, Great location and value for money
9
Prijavi ovu recenziju
Patcharapa S. Grupe Thailand, 1. kolovoza 2015.
Worth

Everythings good except breakfast!
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05