Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golf Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2318recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2318)
Razvrstati po:
Errol B. Solo putnici Australia, 3. srpnja 2015.
Cool & Open

rooftop pool, close to everything, great staff.
9,3
Cool, light & open hotel. No carpet in the rooms, big tiles instead. Helps keep the place cool along with the air con. Whole bathroom is the shower, rather than a shower in the bathroom, excellent for Phuket weather. Helpful staff, can organise a private car to pick up & deliver to the airport for 800 baht or $31.55 AUS, a trip that takes about 45 mins. Great rooftop pool. Close to eateries, massage parlors, shops & transport. Short walk to the markets & Bangla road, nightlife area. Nice view of hills. It's close enough to Bangla but far enough away, to escape it. Has an elevator. I'd stay there again. Guest friendly.
Ai T. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
No good condition, not well maintained.
4,7
OK only.
Cian N. Grupe Malaysia, 22. lipnja 2015.
Friendly and helpful staffs

A pleasent stay experience with this kind of price range.. Will stay here again if I ever back to phuket again.
7,3
Paul W. Grupe Australia, 20. lipnja 2015.
ALFRESCO HOTEL PHUCKET ! A NICE CHEAP PLACE

STAFF FOOD LOCATION
7,7
WELL APPART FROM WATER LEAKS AND LOW PREASURE AND NO HOT WATER IN THE WASH BASIN. PLUS A VERY HARD MATRESS AND A BROKEN DOWN AIR CONDITIONER AND HAVING TO MOVE ROOMS. THE STAFF WERE WONDERFULL THEY DID THE BEST WITH WHAT THEY HAD. NOW THEN THERE IS THE HOTEL CHEF SHE WAS GREAT SHE VOLONTEERED TO COOK FOR OUR GROUPE ONE NIGHT. WE PAYED FOR THE FOOD AND SHE COOKED IT FOR US. THE WHOLE GROUPE AGREED IT WAS GREAT, WE ALL WE WENT HOME FULL AS STATE SCHOOL HAT RACKS. AND A SPECIAL THANKS TO THE LADY IN RECEPTION SHE WAS WONDERFULL. THANKS.
Nicholas V. Solo putnici Australia, 18. lipnja 2015.
Not bad. Not great

Price
5,7
OK hotel. Very stingy on the toiletries. OK cleaning wise. Booked an airport taxi the day before departure. It was really late was very close to missing my flight. Staff wouldn't call the driver
Stuart E. Poslovni putnici Australia, 16. lipnja 2015.
Weekend relax

quiet location & price,
8,3
no issues except for echoing in halls & other guests not keeping noise down in those areas. Overall cheap place & close to good restaurants etc
Stuart E. Poslovni putnici Australia, 15. lipnja 2015.
Pleaseant

Quiet Location & Price
8
Noisy guests in corridors echo down corridor. Otherwise fine !
Wajid A. Grupe United Kingdom, 15. lipnja 2015.
Decent stay room is brilliant

Room, location and design
8,3
Decent stay
Jagdish M. Grupe Malaysia, 15. lipnja 2015.
Absolute

Clean , near to town and cheap
6
Stay was good. But during check out the staff was not that friendly. Not all staff . There was a particular staff at the reception. The rest was good .
Vanessa W. Parovi Singapore, 12. lipnja 2015.
Worth the price^^

Cheap clean cosy
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A03