ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golf Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2190recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2190)
Razvrstati po:
Sucipto A. Parovi Indonesia, 25. siječnja 2015.
Good Hotel Nice Stay

Affordable Price, Close to Local Food and Good Location
7
Jonathan S. Solo putnici United States of America, 21. siječnja 2015.
Avoid the alfresco

Balcony, noise level, pool.
4,3
Alvin Q. Grupe Singapore, 18. siječnja 2015.
value for money

is clean and comfort. staffs are friendly and nice. near to places
7,7
good to stay, their staff are friendly. the counter staff(ammy) is very nice
Sandeep P. Solo putnici Malaysia, 18. siječnja 2015.
review

location,staff,cleanliness
8,7
It was a rather pleasant stay. The staff is really friendly, esp Ammy. The room was really clean. Very strategic location, just a few mins drive to Patong beach. Highly recommend it to anyone who's isn't looking to spend so much of money on accodomation but looking for a clean and nice hotel. :)
Loh L. Grupe Singapore, 17. siječnja 2015.
Good Location

The location was good as near to night market and walking distance to Jycelon Shopping Mall. There are a few massage centres just across the road of the hotel. The money changer outside hotel lobby.
7,7
My stay was good as location is easily accessible and staffs were very friendly. Will go and stay this hotel again.
Lim C. Parovi Malaysia, 9. siječnja 2015.
Nil

Staff
7,3
Craig C. Solo putnici Australia, 2. siječnja 2015.
Rude staff, small swimming pool
4,7
I was happy with the location of this hotel, if you have a motorbike you can get to everywhere. I have never stayed at a hotel with such rude cleaners. Every time i would ask them something they would turn there back and talk in there language and ignore me (they are not thai people). This went on for about 5 days every time i saw them on the hall way it would happen. I eventually complained to the reception and there boss spoke to them and after that they where nicer. The swimming pool is tiny and there isn't enough lounges for people to sit on near the pool. The wifi didn't work, it said i was connected but i could not use the internet. Most of the other staff was friendly except for the cleaner being absolute rude.
Ching P. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2015.
Hotel

Food, service, room
7,3
Great
Shih H. Grupe Malaysia, 27. prosinca 2014.
Noisy hotel

Staff
5,7
Extremely noisy hotel
Harijanto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. prosinca 2014.
Mr. Daniel

far from the beach and food
6
Stayed 4 night at Alfresco Hotel during my Christmas Trip really disappointed The staff not friendly and the breakfast also poor Only Amanda the lady at the front office always smile when see the customers and helpfull Will find another hotel for my next trip to Phuket

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Sadržaji


AS-AGWEB-3C04