ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bazen Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bazen Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bazen Alfresco Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Bife Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Restoran Alfresco Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golf
Područje Patong Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2136recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (2136)
Razvrstati po:
Jing H. Grupe Singapore, 25. studenog 2014.
Awesome stay at hotel

The staff were very friendly, the hotel room was really neat and clean, and the price is really value for money.
10
The staff were very friendly, and the hotel room was really neat and clean, and the price is really value for money. The location was really good as well.
Cheah W. Parovi Malaysia, 18. studenog 2014.
Nice hotel

Nice location and nice staff
9
Very nice service
Tan K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. studenog 2014.
Best hotel andclean hotel... near shopping area

cleanliness, helpful staff, near shopping area.
7,7
Nicholas M. Solo putnici United States of America, 13. studenog 2014.
Cute modern place!

Friendly staff, nice clean room, great value
8
The staff was very friendly and helpful. Ammy noticed it was my birthday after I checked in, she called my room to wish me a happy birthday. It really made my day, being 1/2 way around the world on my birthday! Breakfast was good, the room was nice. They were doing some remodeling out front but don't let that deter you. It was noisy in the morning because of traffic. I would definately stay here again. They had free airport pick up and free shuttle i town! Thank you Alfresco!!
Connie H. Grupe Malaysia, 12. studenog 2014.
Room is big and comfortable

Room, location and staff
7,3
The room is big & comfortable. The location is good.
Jacky C. Parovi Malaysia, 11. studenog 2014.
Value for Money

Value for Money, Location & Cleanliness
7,7
Good
Wing Y. Solo putnici Hong Kong, 4. studenog 2014.
Sorry I didn't check in so can't give accurate com

Nice
6
Vinod M. Solo putnici India, 2. studenog 2014.
Value for Money

Breakfast, Room and Staff
10
Very Good Hotel to Stay. Good location calm and quiet and near to market and beach.
Leanne W. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
Clean & Comfortable

Breakfast and Service
7
Alfresco Hotel was nice enough. It was clean & comfortable. The room we stayed in was fairly noisy as it was right on the street. The staff were friendly and polite. The breakfast was quiet good. For the price we found there were better deals around.
Muhd K. Solo putnici Singapore, 27. listopada 2014.
awesome

wifi Location Big room
7,7
It was all good. Big room fast wifi. Didn't had the chance to taste the breakfast Cos I Always woke up late. Nice roof top pool but kinda tiny. Walking distance to bangla street,around 500m. Jungceylon is very Near. This hotel is good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BifeAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman


AS-AGWEB-3B06