Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2454recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2454)
Razvrstati po:
Phatnapa C. Solo putnici Thailand, 21. svibnja 2016.
Nice room and quite
4,7
Value money
Prijavi ovu recenziju
Alexander M. Parovi United Kingdom, 19. svibnja 2016.
run down property .
3,7
i stayed in alfresco hotel phuket may 16th to may 19th . the hotel was selected for me by agoda in one of there deals . its marked as 3 star but it bares no resemblence to any 3 star hotel ive ever seen . the rooms were very basic , , the internet was poor , the local cable tv in the room was solely thai channels , the breakfast was just a joke . the location is nowhere near any nightlife , the beach or any attractions . our fridge didnt work in our room and we woke up each morning to a flooded floor from the air conditioner unit . the hotel looked like it operated with only 2 staff . the only saving grace was the female front desk girl who was quite helpful and who told us the hotel closes in july for a full refurbishment . badly needed . i thought it quite naughty of agoda to send anyone there .
Prijavi ovu recenziju
Tang S. Grupe Malaysia, 13. svibnja 2016.
Location
1,7
Location not so convenient
Prijavi ovu recenziju
Graham M. Solo putnici South Africa, 3. svibnja 2016.
Early check out
4,3
Firstly let me start off by saying I e stayed here before and it was more than satisfying, hence the reason I booked again thinking that I would enjoy my stay. The room selected for me was facing the old derelict parking space where a rooster woke me crowing, I asked to be moved to another room, which was street facing I don't have an issue with the street facing rooms, however the rooms are in desperate need of some touching up, the aircon makes funny noises and isn't Ina good working condition, the rooms need a good paint....... Alfresco please do some touching up your are in desperate need of it. As there is a lot of competition out here in Thailand......
Prijavi ovu recenziju
Siau H. Parovi Malaysia, 29. travnja 2016.
Good
6,7
Strategic place...easy find to food and staff is very friendly...
Prijavi ovu recenziju
Noelle M. Grupe Malaysia, 20. travnja 2016.
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4,3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Pookie H. Parovi Thailand, 18. travnja 2016.
good location good staff
5,7
just good
Prijavi ovu recenziju
Rahim S. Parovi Singapore, 17. travnja 2016.
Helpful staff
3,7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Prijavi ovu recenziju
Mirian A. Parovi Spain, 15. travnja 2016.
happy new year
5
J
Prijavi ovu recenziju
Stephen L. Solo putnici Malaysia, 9. travnja 2016.
Wonderful accomodation
4
This hotel caught my eye because of the price and the pool on the roof. The location is also good, not too far from the Patong beach but i would strongly advise to rent a scooter.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04