Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golf Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 37

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2413recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2413)
Razvrstati po:
Kirk M. Solo putnici United Kingdom, 13. siječnja 2016.
Alfresco review

The pool, it was quiet and the girl on the reception was helpful.
5,3
I had food poisoning and a cold for most of the time I was there so I'll try not to let that colour my review. Given that I spent quite a bit of time in my room the air con annoyed me a lot!. It was incredibly loud and after the 4th day just didn't work. The hotel is also quite a way from shops, the beach and nightlife which can be a little inconvenient. The girl on reception was nice and helpful and I made use of the free shuttle bus a couple of times. I didn't think much of the wet room shower / bathroom which seemed to just flood the floor of the bathroom after you used shower. I wouldn't stay there again but it wasn't the worst hotel in Phuket.
Prijavi ovu recenziju
Waikrit A. Parovi Thailand, 2. siječnja 2016.
Over all is good accept AC. Poor working

The pool on rooftop :) just excellent
7,3
Prijavi ovu recenziju
Guillaume R. Parovi France, 2. siječnja 2016.
Very nice hotel

Clean, spacious, rooftop pool
9,3
The staff is very nice and helpful, the breakfast is quite correct, the room is clean (except for the balcony that was a bit dirty, would be nice to clean it sometimes), and the rooftop with the pool and the resting chairs is very pleasant. I will stay here again next time
Prijavi ovu recenziju
Hoon S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. prosinca 2015.
no

good
6
Prijavi ovu recenziju
Avik N. Parovi India, 22. prosinca 2015.
Good Hotel

pool, good location and staff behaviour
9
it was a good one
Prijavi ovu recenziju
Muhammad H. Solo putnici Singapore, 19. prosinca 2015.
Pleasant

Room, bed, pool
7
It was a pleasant stay, staff were friendly, not a bad place, taxi there don't know the hotel well, overall value for money
Prijavi ovu recenziju
Abdülkadir K. Grupe Turkey, 10. prosinca 2015.
Breakfast must be good for example

Good location clean rooms and good staffs
7,7
Pool must be clean
Prijavi ovu recenziju
Lee L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2015.
Satisfied!Nice staff, about 15 mins to Jungceylon.

Free upgrade to suite room, thx for the staff arrangement.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Tan H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. prosinca 2015.
budget hotel at convenient location

helpful staffs, near shopping, comfortable room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Daniel K. Solo putnici Czech Republic, 6. prosinca 2015.
5 nights December 2015

Modern rooms, pool
8,3
Nice rooms, polo on the roof. Good location corresponding to the price. Thai breakfast. Elevator very slow, better walk
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Igralište za golfAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartmanAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestoranAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BazenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAlfresco Phuket Hotel Phuket - SadržajiAlfresco Phuket Hotel Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02