Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Allson's Inn

129 Echavez St., Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Pogled Allson’s Inn Cebu - Balkon/terasa Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Spa centar Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Apartman Allson’s Inn Cebu - Predvorje Allson’s Inn Cebu - Predvorje Allson’s Inn Cebu - Interijer hotela Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji
Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržaji Allson’s Inn Cebu - Sadržaji Allson’s Inn Cebu - Sadržaji Allson’s Inn Cebu - Sadržaji Allson’s Inn Cebu - Sadržaji Allson’s Inn Cebu - Sadržaji Allson’s Inn Cebu - Interijer hotela Allson’s Inn Cebu - Interijer hotela Allson’s Inn Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 70recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (70)
Razvrstati po:
Philip M. Solo putnici Australia, 12. lipnja 2015.
Excellent value for moneu

Friendly staff, close promixity to mango, inviting
7,7
Good short, enough for what i wanted
Reynard H. Solo putnici Philippines, 15. ožujka 2015.
Good location, Dingy interior

Close to Ayala Mall, Easy to Get Taxi, Good Room Rates
6,7
Their breakfast sucks, so I just took the fresh milk and skipped everything else. There's the Ayala Mall within walking distance, so I went their for my meals. The good thing about this hotel is its location. Though it's not dead smack in the middle of the business district (as if they'd allow a 2-star hotel there), it's within walking range of it, and the spot is quiet (at least at night—allowing people for a good sleep). It's also very easy to get a cab; all one has to do is stand outside, and within 5 mins an empty cab will pass by.
Roque J. Solo putnici Philippines, 20. siječnja 2015.
Small hotel in a big city

location, staff performance, wi-fi
8,3
My 4 day stay was amazing, thanks to the hotel staff!
Ho W. Solo putnici Malaysia, 21. prosinca 2014.
Good staff just that the room a bit old

Staff staff staff
5
Located a bit dodgy area but very near to Jollibee. The room is really old and poor wifi. Helpful staff
Haneol L. Parovi South Korea, 14. srpnja 2014.
good location and reasonable price

location, facility, good staff
8,3
this hotel is located between SM mall and Ayala mall which are biggest malls in Cebu. u can go to any of them easily. and this hotel has a massage shop on the 2nd floor. it was convenient for me
Simon Z. Solo putnici Slovenia, 28. svibnja 2014.
Budget stay

Breakfast at top terrace, no waiting at reception
7,7
Everything was fine, the internet was not very fast, but this is Philippines. You can wait 20-30 min. to get breakfast.
Kernan M. Poslovni putnici Philippines, 7. veljače 2014.
Average

good location, clean
8
generally the stay was fine and safe..............................
Oldrich T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. veljače 2014.
Economical for long stay

Close to center city, economical, helpful staff
7,3
Frois S. Solo putnici Singapore, 27. listopada 2013.
A traveler's nightmare

1. No stains on the bed sheet 2. Few roaches 3. The tv didn't break down
4,7
I chose this hotel for it's low price and location but I never expected it to be so run down and miserable looking. The mattress and like the rest of the furnishing was very old and worn off. The paint on the cracked walls was faded and the toilet floor was badly stained. No hooks or shelf to place your clothing, towel and toiletries. The free breakfast was frugal served with a cup of hot water and a cheap coffee sachet. At the rooftop where it was served looked like a store room. This so called hotel is truly amazing that it can continue to remain in business til now.
Christine D. Parovi Philippines, 25. kolovoza 2013.
Cozy hotel

Friendly staffs, delicious bfast and easy access to the city
8
The hotel is near in ayala shopping mall, easy access to the city, very clean room and hotel staffs are friendly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Allson’s Inn CebuAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - PogledAllson’s Inn Cebu - Balkon/terasaAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Spa centarAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - ApartmanAllson’s Inn Cebu - PredvorjeAllson’s Inn Cebu - PredvorjeAllson’s Inn Cebu - Interijer hotelaAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - Rekreacijski sadržajiAllson’s Inn Cebu - SadržajiAllson’s Inn Cebu - SadržajiAllson’s Inn Cebu - SadržajiAllson’s Inn Cebu - SadržajiAllson’s Inn Cebu - SadržajiAllson’s Inn Cebu - Interijer hotelaAllson’s Inn Cebu - Interijer hotelaAllson’s Inn Cebu - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05