ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Otok, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba
Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon
Područje Panglao Otok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 484recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (484)
Razvrstati po:
Theresa C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. listopada 2014.
great hotel

hotel condition,clean room, nice staff
9,3
very nice hotel, surely will book again if ever we go to Alona Beach. Great value of money. really a 5 star hotel
Ludwig W. Grupe Germany, 13. listopada 2014.
Best Service, best Cocktails

Service, Cocktail bar, Ambiente
9,7
Frank M. Solo putnici Germany, 15. rujna 2014.
perfect

cleanliness, friendly staff, location
10
five stars at 3 star price
Matt D. Solo putnici United Kingdom, 29. kolovoza 2014.
perfect break

location perfect, staff were amazing and could not be faulted and the food was very good.
9
Loved every minute! The band in the Coco Vida bar were brilliant, the bar staff and all others made me very welcome (solo traveller for a week but friends joined for a long weekend in the middle) access to diving was perfect with 5* PADI centre on site and lots of other local choices within 50 metres. I am definitely coming back!
Emmanuel K. Solo putnici United States of America, 25. kolovoza 2014.
nice place

location, staff, price
8,3
Matthew H. Parovi United States of America, 25. kolovoza 2014.
Not Suggested!

band at night
5
Bohol is a beautiful island but Alona Beach is not a highlight. The hotel and surrounding area seem to be for backpackers and the very budget conscious; however, the price point of the hotel is higher than one would expect for such a place. I would not recommend staying on Alona Beach, but if you'd like to, I think you can do better than this hotel for less money.
Sheila D. Grupe Ireland, 25. kolovoza 2014.
Awesome trip!

Friendly, clean and everything was available on our doorstep!
10
Awesome! The rooms were spotless, the food was great and the entertainment was superb! There is a residence live band and they were fantastic! A great place for a weekend break or longer if you can do it
Wai Y. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
The best location along the Alona Beach

Good location while the hotel building is behing the restaurant and diving centre, you can still get a quiet accomodation. It is just neighbor with the most professional Diving house, Sea Explorer.
9
Although the room setting is a little bit simple, it is very clean. Extremely friendly receptionest and staff
Suhair A. Parovi Australia, 9. kolovoza 2014.
Not a modern hotel

Cleanness, staff
5,7
Ok
Chien C. Grupe Taiwan, 2. kolovoza 2014.
Nice

good place
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - KupaonicaAlona Vida Beach Resort Bohol - Balkon/terasaAlona Vida Beach Resort Bohol - KupaonicaAlona Vida Beach Resort Bohol - Interijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03