ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Otok, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Restoran Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba
Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon
Područje Panglao Otok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 495recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (495)
Razvrstati po:
Samuel U. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. listopada 2014.
Not bad

Decent location, good value for money, well-maintained
7
We booked the place last minute. The place had a really high review score and ocular inspection went well, so my brother and I decided to go for it. This hotel, like many others, has the convenience of being along Alona Beach. The main concern from the reviews was the loudness of the band / music. And we tested this out. We got the room closest to the bar (not on purpose): room 5 if I remember correctly - right above room 1. After closing the windows and turning on the air conditioner, the music became very faint. Tolerable to say the least. The band supposedly ends at 11pm, but after they still play regular music. Overall the noise wasn't that big of a deal to us unlike the very annoyed reviews we previously saw. Maybe they turned down the volume
Barry L. Grupe United Kingdom, 28. listopada 2014.
hotel right next to beach.room was big and clean

location. view, bed
7,7
Enjoyed very much, would like to go back sometime
Barry D. Grupe Philippines, 23. listopada 2014.
Cleanliness is superb, staff assistance very good,

Location ,room cleanliness, great staff
9,3
Theresa C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. listopada 2014.
great hotel

hotel condition,clean room, nice staff
9,3
very nice hotel, surely will book again if ever we go to Alona Beach. Great value of money. really a 5 star hotel
Ludwig W. Grupe Germany, 13. listopada 2014.
Best Service, best Cocktails

Service, Cocktail bar, Ambiente
9,7
Frank M. Solo putnici Germany, 15. rujna 2014.
perfect

cleanliness, friendly staff, location
10
five stars at 3 star price
Richard K. Parovi Canada, 11. rujna 2014.
Not what I Expected.

Some staff, clean room, good lanai
6,3
This is mostly an area for divers not people on vacation.
Jui-Shen T. Solo putnici Taiwan, 31. kolovoza 2014.
good

good location
8
nice
Matt D. Solo putnici United Kingdom, 29. kolovoza 2014.
perfect break

location perfect, staff were amazing and could not be faulted and the food was very good.
9
Loved every minute! The band in the Coco Vida bar were brilliant, the bar staff and all others made me very welcome (solo traveller for a week but friends joined for a long weekend in the middle) access to diving was perfect with 5* PADI centre on site and lots of other local choices within 50 metres. I am definitely coming back!
Emmanuel K. Solo putnici United States of America, 25. kolovoza 2014.
nice place

location, staff, price
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - KupaonicaAlona Vida Beach Resort Bohol - Balkon/terasaAlona Vida Beach Resort Bohol - KupaonicaAlona Vida Beach Resort Bohol - Interijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05