Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Otok, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće
Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Vrt Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela
Područje Panglao Otok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 605recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (605)
Razvrstati po:
Kristel M. Solo putnici Philippines, 23. lipnja 2015.
solo travel

easy accessible, free wifi, clean
6
nice place and resort but I observed that my room has no bidet . somfar so good butthe food is so expensive.
Jonghyuk K. Solo putnici South Korea, 23. lipnja 2015.
good for stay

prices, location, atmospier
10
godd
Juan L. Grupe Spain, 21. lipnja 2015.
Excellent stay

Great location, staff and place to dive
8,7
Jane C. Parovi United Kingdom, 2. lipnja 2015.
Very good hotel, staff very pleasant, would return

location, clean, staff
9
this is a very good hotel, on the beach location, clean large well equipped rooms, enjoyed our stay here very much, we would defiantly stay here again,
Jan N. Obitelji sa malom djecom Denmark, 1. lipnja 2015.
Great rooms and location

Rooms, location, ambience
8
Really enjoyed our stay there and recommend it highly
Blessie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. svibnja 2015.
best summer

comfortable cleanliness staff
9
Very good place to stay.
Len C. Parovi Philippines, 21. svibnja 2015.
just okay

The staff are so friendly. The rooms are clean n nice. Frontbeach hotel
3,3
Our first night was very unsatisfactory because the aircon is not working then we ask them to move to other room so they did.
Robert J. Parovi Australia, 21. svibnja 2015.
Food excellent

Food location staff
7,3
Apart from getting there late at night , & only then realising our tricycle was unable to take us onto the beach, therefor we had to walk the rest of the way , with our luggage ., Once we were there, it was fine , the beach is nice., hotel is comfortable , and the food was superb
Lynn M. Parovi Canada, 18. svibnja 2015.
Great location

hotel was on the beach with chairs and tables set out at night on the sand for dinner
8,7
Lynn M. Parovi Canada, 16. svibnja 2015.
Great Location

the hotel kept our luggage while we toured another island overnight
8,7
upon check in reception wanted the Agoda voucher, I had not run in to this before.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02