ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Otok, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće
Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Vrt Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela
Područje Panglao Otok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 577recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (577)
Razvrstati po:
Bogart B. Parovi Philippines, 16. travnja 2015.
Nice place

Location, pool, rooms
5,7
Very nice location... You can rest peacefully
Avelino N. Parovi Philippines, 10. travnja 2015.
resort hopping

location is superb. several choices for meals. nightlife is enjoyable. price is affordable.
7
Robb B. Parovi United States of America, 7. travnja 2015.
great time

room, staff, location
9,7
Room was very nice, hotel it's Syu back from the beach which is nice if you are looking for more of a quite room, the night life is loud along the beach. Staff was great, they arranged a driver for us to tour the sites for the day 2500 pesos well worth the money.
Gizelle M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Beachfront

location, cleanliness, friendly staff
6
Very satisfactory!
Maria L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. travnja 2015.
Great vacation

location, service, food
8,3
okey will come back again.
Helen M. Parovi United Kingdom, 24. ožujka 2015.
Excellent

A great location, friendly staff, very clean
9,3
We spent five nights here and had a fabulous stay. The location was excellent, right on the beach. The standard of cleanliness was faultless, we had a basket of fruit in the room every day. The restaurant food was so good, we didn't eat anywhere else. The only small negative was that we were spoken to quite rudely by one of the night managers.
Hanne O. Parovi United States of America, 23. ožujka 2015.
Alona Beach - best place in Panglao!

Room, location, scuba
9,3
Alona Beach is like (Bali+Boracay+Moalboal)/4. It's a cozy area with great food (fresh seafood and live music every night) that draws an awesome crowd. Alona Vida is great value and would highly recommend!
Marie A. Parovi Philippines, 21. ožujka 2015.
convenient stay

location, amenities, hospitality
10
very convenient, accessible to beach and stores
Soo H. Grupe Singapore, 15. ožujka 2015.
Hotel nothing special

Location Restuant seaside
5,3
Not good valve for money A/C is on and off. the room and is dirty. Good point is near seaside.
Soo H. Grupe Singapore, 15. ožujka 2015.
Ok hotel

In front seaside restaurant good sea food
6,3
This hotel is good for only 2 days.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06