Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Panglao Otok, Bohol, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Bazen Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće
Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salon Alona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Plaža Alona Vida Beach Resort Bohol - Vrt Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotela
Područje Panglao Otok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 594recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (594)
Razvrstati po:
Blessie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. svibnja 2015.
best summer

comfortable cleanliness staff
9
Very good place to stay.
Robert J. Parovi Australia, 21. svibnja 2015.
Food excellent

Food location staff
7,3
Apart from getting there late at night , & only then realising our tricycle was unable to take us onto the beach, therefor we had to walk the rest of the way , with our luggage ., Once we were there, it was fine , the beach is nice., hotel is comfortable , and the food was superb
Len C. Parovi Philippines, 21. svibnja 2015.
just okay

The staff are so friendly. The rooms are clean n nice. Frontbeach hotel
3,3
Our first night was very unsatisfactory because the aircon is not working then we ask them to move to other room so they did.
Niv V. Parovi Israel, 5. svibnja 2015.
Great hotel

Location, clean and large rooms
9,7
David A. Parovi United Kingdom, 4. svibnja 2015.
A fantastic place to stay on Alona beach

location, size of the room and cleanness
8,7
Adrian Y. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 3. svibnja 2015.
Friendly staff

Friendly staff, clean rooms, close to beach
5,7
Very average.
James S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. svibnja 2015.
GREAT

Location food and staff
10
Great stay
Kate F. Solo putnici United Kingdom, 26. travnja 2015.
Excellent location on beautiful beach

Location, Staff and Quality of rooms
9
Excellent location right on Alona beach with very nice rooms and friendly staff.
Gary H. Parovi United States of America, 21. travnja 2015.
Great hotel

No complaints all good. Great location near DMall
10
Excellent
Gary H. Parovi United States of America, 21. travnja 2015.
all good but the restaurant

location, room, price
8,3
Only complaint was the restaurant is extremely slow even when not busy. Otherwise all good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - VrtAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - PogledAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort Bohol - Pub/salonAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestoranAlona Vida Beach Resort Bohol - PlažaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort Bohol - BazenAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort Bohol - Gostinjska soba


AM-AGWEB-4F06