Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Tawala, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Plaža Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Plaža Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Bazen Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Bazen Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Plaža Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salon Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salon Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Bazen Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Plaža Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i piće
Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i piće Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salon Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Plaža Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Vrt Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela
Područje Tawala Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 632recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (632)
Razvrstati po:
Graham N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. srpnja 2015.
Right on the Beach

Location, pool and cleanliness
6,7
It was good. My kids liked the pool.
Prijavi ovu recenziju
Andrew H. Parovi United Kingdom, 16. srpnja 2015.
Satisfactory not great. Good location and rooms.

The location for island hopping is excellent, the rooms are spacious and clean.
6,7
A satisfactory stay. There is a general apathy amongst the staff, management and even live band. No phone in the room as they require you to contact them on skype. Which ok if you have tech and wifi is working.
Prijavi ovu recenziju
Amy L. Parovi Singapore, 16. srpnja 2015.
Well maintained and clean hotel

Cleanliness, thoughtfullness of hotel, well maintained furniture, aircon, TV and toilet facilities.
9
Despite being a little above my budget, it was worth it after my excellent experience. Clean bedsheets, well-maintained furniture and friendly staff. It made my stay at Alona beach so much more memorable.
Prijavi ovu recenziju
Ondrej K. Grupe Czech Republic, 12. srpnja 2015.
Nice hotel right on the beach

location, clean rooms, rhum coke
8,3
Nice hotel with clean spacious rooms, only toilet flush did not work properly. The kitchen of the restaurant cooks good food and the offer of the bar is for Alona beach pretty wide.
Prijavi ovu recenziju
Rogelio J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. srpnja 2015.
The "happening" place at Alona Beach

Beachfront. Food. Bar with live band.
8
Stayed for 5D/4N at Alona Vida Beach Resort for my mother's birthday. There was no road that directly stops in front or back of the resort so we had to take a three minute walk from the drop-off point. The rooms were adequately sized. Airconditioning, room ref, cable tv and internet were provided for. The swimming pool is perfect especially when you have kids. At night, the bar turns into a music lounge with a band singing folk and rock songs. Perfect ambience. During our stay, this was the only bar along Alona Beach that was jampacked. The only negative from our trip was the quality of the water of the beach. This is no fault of the resort obviously. The beach really gets dirty during the "habagat" season where seaweeds scatter the beachfront. I will definitely recommend
Prijavi ovu recenziju
Kristel M. Solo putnici Philippines, 23. lipnja 2015.
solo travel

easy accessible, free wifi, clean
6
nice place and resort but I observed that my room has no bidet . somfar so good butthe food is so expensive.
Prijavi ovu recenziju
Jonghyuk K. Solo putnici South Korea, 23. lipnja 2015.
good for stay

prices, location, atmospier
10
godd
Prijavi ovu recenziju
Juan L. Grupe Spain, 21. lipnja 2015.
Excellent stay

Great location, staff and place to dive
8,7
Prijavi ovu recenziju
Ming C. Solo putnici Hong Kong, 12. lipnja 2015.
Nice value

1) Nice location 2) clean and tidy 3) Good service
5,7
Prijavi ovu recenziju
Tzu-Jou T. Grupe Taiwan, 8. lipnja 2015.
Great location

location, prices, cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alona Vida Beach Resort otok Panglao Alona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - BazenAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - BazenAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salonAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salonAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - BazenAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salonAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - VrtAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - RestoranAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - RestoranAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PogledAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Hrana i pićeAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - RestoranAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Rekreacijski sadržajiAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Pub/salonAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - RestoranAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - BazenAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - RestoranAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - PlažaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - BazenAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaAlona Vida Beach Resort otok Panglao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01