ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepcija Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Restoran Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepcija Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje grad Mandaue Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 724recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (724)
Razvrstati po:
Othello R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. veljače 2015.
Awesome

Clean and in good condition room. Staff are friendly
9,3
Great!
Janeth K. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
Alpa Suites suits your budget!

Clean, cheap, comfy!
7
Overrated; practical and cheap!
Rhonda C. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
Good, clean hotel

Clean, spacious, comfortable, helpful staff
9
Ardy J. Poslovni putnici Indonesia, 17. siječnja 2015.
no good

so expensive
5,7
Andy S. Parovi Australia, 12. siječnja 2015.
nice clean hotel, between 2 major shopping centres

Staff super nice - Very good breakfast - Clean rooms
9
my second stay, it was nice as before, great breakfast, polite staff always willing to help. However my prepaid meal daily which I had in room deal turned out to be same choice of pork, chicken or fish dish served same for 10 days of my stay! Big disappopintment Alpa, tsk tsk.. If in Cebu again, Alpa will be my choice - no meal deal tho ;)
Yoshihiro H. Poslovni putnici Japan, 25. prosinca 2014.
Smooth and quiet

location, food, silent
6,3
Its nice and no problem as usual. But one thing setting of hot water is very low. I wish more hot.
Othello R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. prosinca 2014.
Mr

Service, condition and food
8,7
Excellent
Louie R. Solo putnici United States of America, 27. studenog 2014.
My 1 night stay at Alpa suites

The room, the service of the personnel and the price
9
I loved the room as it was very comfortable. The best room so far here in the Philippines. The staff were all courteous and friendly. I have lived here in the Philippines for 3 years and this is the best room I have stayed in.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 30. listopada 2014.
Nice Hotel

Room, Location, Venue
8
A good place to stay in Cebu, the hotel is clean, well decorated and has a modern aspect..Worth the money. Affordable. Very good service. Need the try the seafood restaurant next door. We never had problems in checking in and checking out. The receptionists are very accommodating. The only drawback is regarding internet connection which is available only by LAN connection in the room and Wifi is only available in the lobby.
Ma T. Poslovni putnici Philippines, 2. kolovoza 2014.
Doesnt meet my expectation for a royal suite room

Food, location and silence
7,3
Fair enough, but the room has mosquito and the aircon most turn time on and off. The royal suite that i book doesnt meet my expectation. The room is just an ordinary, like a deluxe room only.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alpa City Suites Hotel CebuAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepcijaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RestoranAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepcijaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02