Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepcija Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Restoran Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Recepcija Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje grad Mandaue Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 741recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (741)
Razvrstati po:
Rhocella S. Poslovni putnici Philippines, 4. srpnja 2015.
Standard Hotel

Clean, accommodating staff, good food
9
Pleasant as always. Whenever I am in Cebu, I would check in at Alpa Suites because it is accessible and easy to get a taxi. Just one thing they need to improve is wifi in rooms. It is very slow.
Jon C. Solo putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Worthwhile stay in Alpa City Suites

Great foods, friendly staff, & very well maintained rooms
9,3
Its my 3rd time to book and stay on this hotel and so far I always get the quality of their service. The foods are great, and the room is very well maintained. They also cut their tariff rates so its a big advantage for guests looking for an affordable hotel with good service.
Sachin A. Parovi United States of America, 25. svibnja 2015.
two rooms executive suits
2
Checked in late, executive suit, room hot smelly, 1st thing cockriaches on Acon units running moved to second executive suit, same thing breakfast eweeeeee
Gavin G. Poslovni putnici Philippines, 20. svibnja 2015.
Nice place

Clean food location
7
Roshan M. Solo putnici United Kingdom, 11. svibnja 2015.
amazing staff

staff,location and price
9,3
Stay was good.Staff brilliant. Early check in not a problem.
Aamer B. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2015.
Good but not 4 star

Value for money location is good and rooms are big and clean
8
Stay was overall good Towels are too old and no more white in colour , air conditioning is ok but not central and staff specially concierge and door staff not very helpful
Charles P. Parovi United States of America, 1. svibnja 2015.
Wonderful Stay!

1) The staff at Alpa City are some of the best I have ever experienced. 2) The location is very convenient to all locations of interest in Cebu City. 3) The breakfast!
9
It was a very wonderful 10 days at the Alpa City Suites - the staff were so helpful and ensured my stay was comfortable and enjoyable!
Connie F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. travnja 2015.
Convenient location

Good Location, friendly staff, and nice room
6,3
Convenient location and very accommodating staff
Karl N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. travnja 2015.
Great value for the money

price, space, service
8,3
It was excellent. The rooms were clean and the staff were very accomodating.
Sung J. Poslovni putnici South Korea, 11. travnja 2015.
Good clean comfortable

Location / staff / clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alpa City Suites Hotel CebuAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepcijaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RestoranAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - RecepcijaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E03