Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, Mandaue, grad Mandaue , Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Recepcija Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Restoran Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Recepcija Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba
Područje Mandaue Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 755recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (755)
Razvrstati po:
Glen L. Parovi Australia, 25. kolovoza 2015.
very good hotel

fantastic breakfast, comfort, facilities.
8,3
Very impressed with this hotel. Security staff checked the taxis everytime we got out to make sure we hadnt left anything. Fridges, microwave, jug, tea and coffee provided. Good clean rooms and happy staff.
Prijavi ovu recenziju
Christine I. Poslovni putnici Philippines, 23. kolovoza 2015.
Super nice hotel

Clean room/sheets, good location and nice staffs we checked in early.
8,7
Over all very good
Prijavi ovu recenziju
Rhocella S. Poslovni putnici Philippines, 11. kolovoza 2015.
Best Hotel in Cebu

Location, staff and room accommodation
9,7
I always stay at Alpa City Suites whenever I'm in Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Jenneth C. Solo putnici Philippines, 9. kolovoza 2015.
Fantastic

Food. Seminar venue. Caring people
10
Very relaxing
Prijavi ovu recenziju
Hazel M. Poslovni putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
Very poor room amenities.
4,3
Uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 10. srpnja 2015.
Nice Hotel

Room, Location,Food
8
A good place to stay in Cebu, the hotel is clean, well decorated and has a modern aspect..Worth the money. Affordable. Very good service. Need the try the seafood restaurant next door. We never had problems in checking in and checking out. The receptionists are very accommodating. The only drawback is regarding internet connection which is available only by LAN connection in the room and Wifi is only available in the lobby.
Prijavi ovu recenziju
Garry C. Solo putnici United Kingdom, 8. srpnja 2015.
Best Hotel in Cebu

Staff, food, price
9
Best hotel Ive stayed in Philippines. Bargain price compared with other 3/4star in Cebu. Buffet breakfast was good, up to European standard. Staff were very helpful. Room large, modern and cleaned well. Free coffee and tea, microwave and fridge. Internet in room and throughout the hotel. Will not stay anywhere else in Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Astrid K. Parovi Australia, 5. srpnja 2015.
Beautiful food.

Cleanliness, meals great and cheap
9,7
Great.Breakfast best.
Prijavi ovu recenziju
Rhocella S. Poslovni putnici Philippines, 4. srpnja 2015.
Standard Hotel

Clean, accommodating staff, good food
9
Pleasant as always. Whenever I am in Cebu, I would check in at Alpa Suites because it is accessible and easy to get a taxi. Just one thing they need to improve is wifi in rooms. It is very slow.
Prijavi ovu recenziju
Yeon S. Poslovni putnici South Korea, 29. lipnja 2015.
Nice to stay

Room condition, Breakfast, Lacation
10
I enjoyed to stay in Alpa City Suites Hotel....It is really easy to access any place in Cebu and I really likd the size of Room....comfortable and very kind all staff in the hotel
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alpa City Suites Hotel grad Mandaue Alpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - RecepcijaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - RestoranAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - RecepcijaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaAlpa City Suites Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06