Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Tajland 83130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 189recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (189)
Razvrstati po:
Kunlanan P. Grupe Thailand, 12. travnja 2016.
Every thing
6,7
Very very nice.
Jane L. Solo putnici United States of America, 10. travnja 2016.
Clean and modern
5,7
The rooms and environment was very clean. Stuff was also very friendly and lots of food outside the resort. They offer free shuttle services to nearby beaches, if you want a quite holiday to enjoy the beach Naiharn area is definitely the go. This resort is highly recommended.
Sharon J. Parovi Australia, 10. travnja 2016.
Awesome Value
6,7
This is a great hotel....the rooms are decorated in a very modern way........ have everything that you need........ & very clean....... The room is spacious as is the bathroom...... Bed very comfortable......pool was a good size..... One thing I did find a little strange was that the bar and restaurant closed at 4 PM....... We will definitely stay here again.
Walter I. Solo putnici Thailand, 29. ožujka 2016.
Good
5,3
Friendly staff nice room
Walid N. Solo putnici Netherlands, 29. ožujka 2016.
good
6
i like it is very good
Leonardo G. Solo putnici Sweden, 16. ožujka 2016.
Fantastic stay

Clean, luxurious, affordable
9,7
Stayed first time 2 years ago, then a pool view room. This time upgraded to pool access and definitely worth the upgrade. Very clean and nice rooms, lovely pool, secure place, quiet location.
Angela M. Parovi Canada, 14. ožujka 2016.
Good accommodation, clean and quiet

Pool, location and bed
7,7
This is my third time staying here. The shower is dodgy and you can see in the bathroom from the bedroom so zero privacy. Love the location and setting
David D. Parovi Australia, 20. veljače 2016.
good hotel
6
Have stayed here quiet a few times its a great spot. Excellent thai food out the front and the beach is 5 minutes away by motorcycle. Will be back
David D. Parovi Australia, 17. veljače 2016.
nice and clean
6,3
Stayed here many times. Good location and friendly staff.
Kati H. Parovi Bangladesh, 13. prosinca 2015.
Best hotel in Patong!

Location, food, pretty rooms, nice pool and friendly staff!
10
Very good place! Recommend for everyone!
1 od 1 recenzija
Alphabeto Resort PhuketAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KuhinjaAlphabeto Resort Phuket - BazenAlphabeto Resort Phuket - BazenAlphabeto Resort Phuket - VillaAlphabeto Resort Phuket - OkružjeAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04