Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Sadržaji Alphabeto Resort Phuket - Sadržaji Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Gostinjska soba Alphabeto Resort Phuket - Balkon/terasa Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica
Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica Alphabeto Resort Phuket - Kupaonica Alphabeto Resort Phuket - Kuhinja Alphabeto Resort Phuket - Bazen Alphabeto Resort Phuket - Bazen Alphabeto Resort Phuket - Villa Alphabeto Resort Phuket - Okružje Alphabeto Resort Phuket - Sadržaji Alphabeto Resort Phuket - Sadržaji
Područje Naiharn Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 148recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (148)
Razvrstati po:
Elizabeth K. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2015.
Excellent

Pool, location, price
9
Prijavi ovu recenziju
Andrew C. Solo putnici United States of America, 17. lipnja 2015.
great place

staff, location, cleanliness
9,7
great stay would return
Prijavi ovu recenziju
Clement S. Parovi United Kingdom, 13. lipnja 2015.
quality

pool, room quality, staff
7,3
The fittings were all of good quality and the room was spacious and nice to be the pool. Like a lot of other resorts they tewend to put in too much chlorine . The shower tended to go hot and cold . Location is pretty good as not far from beach and near a lot of restaurants , spas , etc..
Prijavi ovu recenziju
Andrew F. Parovi Australia, 15. travnja 2015.
Quality Resort

Surroundings, Staff, Location
8,7
Second stay at the Alphabeto. The resort is well maintained, friendly staff. Security access gates provide good security and the resort itself is quiet with peaceful surroundings. There is parking for both scooters and cars. Both room & bathroom are spacious. Good quality furnishings and a very comfortable bed. Stayed in ground floor room with direct access to pool. The water quality of the pool was very good. The resort is in a good location with many shops and services nearby. For beach access, it's best to rent a scooter as it is a bit of a walk. Naiharn beach itself is one of Phuket's best.
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. travnja 2015.
Great value for money Hotel

Pool, Staff, Room
8
This was our second stay here at Alphabeto. We love it!
Prijavi ovu recenziju
Ly J. Parovi Estonia, 1. ožujka 2015.
Very good!

Pool, room, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Soraya S. Solo putnici Thailand, 24. veljače 2015.
It was my 2nd time and not disappointed

cleanliness, quiet, safe
9
wish I could spend more time enjoy my pool access room.
Prijavi ovu recenziju
Stepanova O. Solo putnici Russia, 3. veljače 2015.
Everything is great except location

Very quiet place, great pool, modern design
8,7
We enjoyed our stay in Alphabeto resort, everything is great except for the location, if you don't have a bike. It's 40 minutes walk from the beach; there is a shuttle bus, but it drives according schedule only 3 times a day, which is not very convenient, tuk-tuk is 200 Baht. Recommend this hotel to change its shuttle bus schedule
Prijavi ovu recenziju
Fay B. Parovi United Kingdom, 26. prosinca 2014.
AlphabetoReview

location, clean, friendly
8,7
It was everything that it needed to be. Lovely and quiet and in a good little spot.
Prijavi ovu recenziju
Wilaiporn R. Parovi Thailand, 24. prosinca 2014.
clean, friendly staff

clean, friendly staffs, close to dining places
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alphabeto Resort PhuketAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Gostinjska sobaAlphabeto Resort Phuket - Balkon/terasaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KupaonicaAlphabeto Resort Phuket - KuhinjaAlphabeto Resort Phuket - BazenAlphabeto Resort Phuket - BazenAlphabeto Resort Phuket - VillaAlphabeto Resort Phuket - OkružjeAlphabeto Resort Phuket - SadržajiAlphabeto Resort Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05