ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alta Cebu Resort

Tugbungan, Pilipog, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Alta Cebu Village Resort
Alta Cebu Resort Cebu - Obližnje atrakcije Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Igralište Alta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Restoran Alta Cebu Resort Cebu - Okružje Alta Cebu Resort Cebu - Vrt Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Cebu - Interijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Okružje Alta Cebu Resort Cebu - Noćni klub
Alta Cebu Resort Cebu - Vrt Alta Cebu Resort Cebu - Spa centar Alta Cebu Resort Cebu - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Cebu - Bife Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Pogled Alta Cebu Resort Cebu - Okružje Alta Cebu Resort Cebu - Bife Alta Cebu Resort Cebu - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Cebu - Noćni klub Alta Cebu Resort Cebu - Plesna dvorana Alta Cebu Resort Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 199recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (199)
Razvrstati po:
Danny V. Solo putnici United States of America, 17. travnja 2015.
Nice for a honeymon couple but far from anywhere

Pools nice staff quiet location
6,3
It was fine but located to far out. Takes a lot to get taxi to Lapu Lapu city not good dining rather over rated. Hotel is clean but lacks a lot to do. Squatter area all around the hotel. Nice staff but not well trained. Rather stay closer to the city next time!
Ron G. Parovi Singapore, 23. veljače 2015.
Peaceful

Staffs are friendly but location is bad.
5
Thomas F. Parovi United States of America, 19. siječnja 2015.
Up and coming

pools, bow/
8
Andrew D. Parovi United States of America, 19. siječnja 2015.
Overrated

Pool,
4,7
Room musty, old, bad lighting,taped up lamp cord, no internet in room, far from anything
John W. Parovi United States of America, 30. listopada 2014.
Just Satisfied

Friendly staff
6,7
The food menu was just ok but the daily specials were good. The main pool was closed for repairs/treatment and the tours were over priced. The bar area ran out of common items like tomato juice, Jim Beam and Jack Daniels whiskey. Good place to stay for the price if you don't mind the inconveniences.
Claire G. Grupe Albania, 2. rujna 2014.
Alta Cebu Resort

Friendly staff
4
My friend and I checked the reviews for this hotel before booking and felt confident that we'd enjoy our stay. This was not the case. Our arrival was fine. Friendly and polite staff checked us in and showed us to our room. We left to check out the grounds straight away. They were quite large and although it was a little run down in places, the trees and shrubs made it much brighter and aesthetically pleasing. The pool looked very inviting. The restaurant was fine with attentive and friendly staff - although we were the only ones in the restaurant so this is expected. Also, the internet was terrible. I couldn't connect in the room at all even though there were 3 hot spots for the resort. Even in public areas e.g. next to reception, the signal constantly dropped in and out. The hotel is not near any other restaurants or shopping centres (about 40mins by taxi).
Rashpal K. Grupe Singapore, 18. lipnja 2014.
Pleasant stay in a beautiful garden,themed resort

Natural surroundings with hammocks and garden, peaceful resort, friendly staff
7
My stay was good, would recommend this hotel to people who want some peace and tranquility in a nature,themed resort. Great for holiday with family and friends. Food's average and takes about 45 mins to be served. Note that there is no children's pool. Massage at the resort was awesome.
Samuel P. Parovi Italy, 27. svibnja 2014.
Far from beaches, rooms not useful

Good food, staff friendly, nice garden
3,7
Very boring, besides the swimming pool nothing to do.
Maria C. Parovi Philippines, 21. travnja 2014.
relaxing

clean, nice gardens, serene
9
Simon J. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2014.
Went to spend some time with the girlfriend.

Great service,comfortable and chilled out vibe
8,3
Got to say i loved the resort as it was a cool place just to kick back and chill with my girlfriend. Staff where awesome and made me feel relaxed and jessica at the front desk was exceptional. Cheap enough to reach by taxi from the airport and not as busy as the town.Didnt explore much as happy to stay in the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alta Cebu Resort CebuAlta Cebu Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - SadržajiAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - IgrališteAlta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - RestoranAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - VrtAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - Noćni klubAlta Cebu Resort Cebu - VrtAlta Cebu Resort Cebu - Spa centarAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - BifeAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - PogledAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - BifeAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Noćni klubAlta Cebu Resort Cebu - Plesna dvoranaAlta Cebu Resort Cebu - RestoranAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - SadržajiAlta Cebu Resort Cebu - SadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Balkon/terasaAlta Cebu Resort Cebu - Balkon/terasaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Balkon/terasaAlta Cebu Resort Cebu - Balkon/terasaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03