ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alta Cebu Resort

Tugbungan, Pilipog, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Alta Cebu Village Resort
Alta Cebu Resort Cebu - Okružje Alta Cebu Resort Cebu - Interijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Pogled Alta Cebu Resort Cebu - Obližnje atrakcije Alta Cebu Resort Cebu - Plesna dvorana Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Trgovine Alta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Hrana i piće Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Plaža
Alta Cebu Resort Cebu - Igralište Alta Cebu Resort Cebu - Vrt Alta Cebu Resort Cebu - Spa centar Alta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Restoran Alta Cebu Resort Cebu - Okružje Alta Cebu Resort Cebu - Vrt Alta Cebu Resort Cebu - Bazen Alta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Cebu - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Cebu - Interijer hotela Alta Cebu Resort Cebu - Interijer hotela
Područje Otok Mactan Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 188recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (188)
Razvrstati po:
Rashpal K. Grupe Singapore, 18. lipnja 2014.
Pleasant stay in a beautiful garden,themed resort

Natural surroundings with hammocks and garden, peaceful resort, friendly staff
7
My stay was good, would recommend this hotel to people who want some peace and tranquility in a nature,themed resort. Great for holiday with family and friends. Food's average and takes about 45 mins to be served. Note that there is no children's pool. Massage at the resort was awesome.
Samuel P. Parovi Italy, 27. svibnja 2014.
Far from beaches, rooms not useful

Good food, staff friendly, nice garden
3,7
Very boring, besides the swimming pool nothing to do.
Maria C. Parovi Philippines, 21. travnja 2014.
relaxing

clean, nice gardens, serene
9
Simon J. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2014.
Went to spend some time with the girlfriend.

Great service,comfortable and chilled out vibe
8,3
Got to say i loved the resort as it was a cool place just to kick back and chill with my girlfriend. Staff where awesome and made me feel relaxed and jessica at the front desk was exceptional. Cheap enough to reach by taxi from the airport and not as busy as the town.Didnt explore much as happy to stay in the hotel.
Michael M. Solo putnici United Kingdom, 7. ožujka 2014.
A piece of local Cebu on your door step

Very quiet hotel with nice gardens very attentative and friendly saff, and local life on your doorstep
8,3
Joseph B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 4. siječnja 2014.
Pleasent stay for a few nights

Swimming Pool, quiet and friendly
5
We had a decent stay at Alta Cebu, swimming pool is ok but they should have someone working the bar area all day. The TV channels were few and would keep disconnecting every couple of minutes. Rooms are basic but ok.
Mercia A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. prosinca 2013.
very ordinary, too far from beach area/transport

value for money, quite, outback
6,3
not much excitement due to location far from the city life, shopping, food was very ordinary.
Ed W. Parovi Australia, 16. prosinca 2013.
beautiful resort

excellent service, nice pools, i like the bar
7,3
Very clean and comfortable room. Nice pool and bar. Very yummy food.
David D. Parovi United States of America, 12. prosinca 2013.
My stay was very relaxing and enjoyable!

Very friendly staff. Very attentive. Beautiful resort.
10
My stay here at Alta Cebu Resort was very enjoyable. The first day we arrived, we had a sink drain in the bathroom that wouldn't drain. I called the front desk to notify them. Within 5 minutes, we were given a new room. Very satisfied. Thank you very much. Everyone was very friendly. I look forward to staying here again.
Dongki K. Solo putnici South Korea, 8. prosinca 2013.
quit hotel

quit, reading book and thing alone
4,3
qiut only, far city beacuse of nothing to do there...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alta Cebu Resort CebuAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - PogledAlta Cebu Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAlta Cebu Resort Cebu - Plesna dvoranaAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - TrgovineAlta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Hrana i pićeAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - SadržajiAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - PlažaAlta Cebu Resort Cebu - IgrališteAlta Cebu Resort Cebu - VrtAlta Cebu Resort Cebu - Spa centarAlta Cebu Resort Cebu - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - RestoranAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - VrtAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - RestoranAlta Cebu Resort Cebu - OkružjeAlta Cebu Resort Cebu - BazenAlta Cebu Resort Cebu - Noćni klub


AS-AGWEB-3B03