Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alta Cebu Resort

Tugbungan, Pilipog, Mactan Island, Mactan Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Alta Cebu Village Resort
Alta Cebu Resort Mactan Island - Obližnje atrakcije Alta Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Mactan Island - Sadržaji Alta Cebu Resort Mactan Island - Bazen Alta Cebu Resort Mactan Island - Igralište Alta Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotela Alta Cebu Resort Mactan Island - Restoran Alta Cebu Resort Mactan Island - Okružje Alta Cebu Resort Mactan Island - Bazen Alta Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Alta Cebu Resort Mactan Island - Interijer hotela Alta Cebu Resort Mactan Island - Bazen Alta Cebu Resort Mactan Island - Okružje Alta Cebu Resort Mactan Island - Noćni klub Alta Cebu Resort Mactan Island - Vrt Alta Cebu Resort Mactan Island - Spa centar
Alta Cebu Resort Mactan Island - Bife Alta Cebu Resort Mactan Island - Bazen Alta Cebu Resort Mactan Island - Pogled Alta Cebu Resort Mactan Island - Okružje Alta Cebu Resort Mactan Island - Bife Alta Cebu Resort Mactan Island - Plesna dvorana Alta Cebu Resort Mactan Island - Restoran Alta Cebu Resort Mactan Island - Bazen Alta Cebu Resort Mactan Island - Sadržaji Alta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska soba Alta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska soba
Područje Mactan Island Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 203recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (203)
Razvrstati po:
Stephen C. Solo putnici United States of America, 29. svibnja 2015.
Peace and Quiet

Staff very friendly and cordial
9
Excellent staff . Nice atmosphere
Prijavi ovu recenziju
Emiliano I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Nice little hotel in cordova

Food is good; friendly staff; value for money
8
Good. Pool area is smallish but clean.
Prijavi ovu recenziju
Danny V. Solo putnici United States of America, 17. travnja 2015.
Nice for a honeymon couple but far from anywhere

Pools nice staff quiet location
6,3
It was fine but located to far out. Takes a lot to get taxi to Lapu Lapu city not good dining rather over rated. Hotel is clean but lacks a lot to do. Squatter area all around the hotel. Nice staff but not well trained. Rather stay closer to the city next time!
Prijavi ovu recenziju
Ron G. Parovi Singapore, 23. veljače 2015.
Peaceful

Staffs are friendly but location is bad.
5
Prijavi ovu recenziju
Thomas F. Parovi United States of America, 19. siječnja 2015.
Up and coming

pools, bow/
8
Prijavi ovu recenziju
Andrew D. Parovi United States of America, 19. siječnja 2015.
Overrated

Pool,
4,7
Room musty, old, bad lighting,taped up lamp cord, no internet in room, far from anything
Prijavi ovu recenziju
John W. Parovi United States of America, 30. listopada 2014.
Just Satisfied

Friendly staff
6,7
The food menu was just ok but the daily specials were good. The main pool was closed for repairs/treatment and the tours were over priced. The bar area ran out of common items like tomato juice, Jim Beam and Jack Daniels whiskey. Good place to stay for the price if you don't mind the inconveniences.
Prijavi ovu recenziju
Claire G. Grupe Albania, 2. rujna 2014.
Alta Cebu Resort

Friendly staff
4
My friend and I checked the reviews for this hotel before booking and felt confident that we'd enjoy our stay. This was not the case. Our arrival was fine. Friendly and polite staff checked us in and showed us to our room. We left to check out the grounds straight away. They were quite large and although it was a little run down in places, the trees and shrubs made it much brighter and aesthetically pleasing. The pool looked very inviting. The restaurant was fine with attentive and friendly staff - although we were the only ones in the restaurant so this is expected. Also, the internet was terrible. I couldn't connect in the room at all even though there were 3 hot spots for the resort. Even in public areas e.g. next to reception, the signal constantly dropped in and out. The hotel is not near any other restaurants or shopping centres (about 40mins by taxi).
Prijavi ovu recenziju
Rashpal K. Grupe Singapore, 18. lipnja 2014.
Pleasant stay in a beautiful garden,themed resort

Natural surroundings with hammocks and garden, peaceful resort, friendly staff
7
My stay was good, would recommend this hotel to people who want some peace and tranquility in a nature,themed resort. Great for holiday with family and friends. Food's average and takes about 45 mins to be served. Note that there is no children's pool. Massage at the resort was awesome.
Prijavi ovu recenziju
Samuel P. Parovi Italy, 27. svibnja 2014.
Far from beaches, rooms not useful

Good food, staff friendly, nice garden
3,7
Very boring, besides the swimming pool nothing to do.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alta Cebu Resort Mactan IslandAlta Cebu Resort Mactan Island - Obližnje atrakcijeAlta Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - IgrališteAlta Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Mactan Island - RestoranAlta Cebu Resort Mactan Island - OkružjeAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - OkružjeAlta Cebu Resort Mactan Island - Noćni klubAlta Cebu Resort Mactan Island - VrtAlta Cebu Resort Mactan Island - Spa centarAlta Cebu Resort Mactan Island - BifeAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - PogledAlta Cebu Resort Mactan Island - OkružjeAlta Cebu Resort Mactan Island - BifeAlta Cebu Resort Mactan Island - Plesna dvoranaAlta Cebu Resort Mactan Island - RestoranAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Gostinjska sobaAlta Cebu Resort Mactan Island - Interijer hotelaAlta Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - Spa centarAlta Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - VrtAlta Cebu Resort Mactan Island - TrgovineAlta Cebu Resort Mactan Island - Obližnje atrakcijeAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - UlazAlta Cebu Resort Mactan Island - Dvorana za fitnessAlta Cebu Resort Mactan Island - BazenAlta Cebu Resort Mactan Island - RestoranAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - SadržajiAlta Cebu Resort Mactan Island - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08