Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Alumbung Tropical Living

Daorong, Panglao Island, Danao, otok Panglao , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Alumbung Cottages
Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Kupaonica Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Kupaonica Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Balkon/terasa Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska soba Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska soba Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska soba Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Pub/salon Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Spa centar Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Vrt Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Ulaz Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Villa Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska soba Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Villa Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotela
Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Villa Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotela Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Vrt Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Bazen Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Vrt Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Bazen Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Hrana i piće Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Hrana i piće Alumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotela
Područje Danao Broj soba: 6
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 91recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (91)
Razvrstati po:
Dominic S. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2015.
Very Spotty WIFI

Leaving
3
Very spotty wifi, absolutely no signal from most of the bungalow.
Prijavi ovu recenziju
Amanda P. Parovi Australia, 13. travnja 2015.
Loved it! Would stay there again

Hospitality
9,3
Prijavi ovu recenziju
William L. Parovi Australia, 14. ožujka 2015.
Awesome

The staff The knowledge and the location
9
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Stefanie C. Parovi Philippines, 2. veljače 2015.
Awesome!

Rooms, location, owner
9,3
Staying at Alumbung wAs really great. The rooms were unique, it makes you feel more relaxed because of their theme. It was an amazing stay. The owners were very hands-on and accommodating. Will definitely recommend this place to any type of traveller. This place is really amazing and worthy.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan M. Parovi United States of America, 2. siječnja 2015.
Bliss

Housing, staff and beautiful quiet location
9,3
We will be back
Prijavi ovu recenziju
Doerthe K. Grupe Germany, 19. svibnja 2014.
relaxing days in a nice hotel

nice rooms, friendly staff, nice surroundings
9,7
I spent 5 days together with a friend at Alumbung Tropical Living and we really enjoyed the days there. Our cottage was very nice and clean, located in a beautiful garden. The staff as well as the owners were very friendly and helpful. Even if the hotel is not located directly at the beach it is easy to go to either to Danao or Alona beach. As Alona beach is relativily crowded we preferred to go to Danao beach which was located only a 5 minutes walk away from Alumbung Tropical living. We also rented a motorbike at the hotel to explore Panglao and Bohol and we would definitively recommend this hotel if one is planning to visit Panglao and/or Bohol
Prijavi ovu recenziju
Marleen V. Parovi Netherlands, 5. siječnja 2014.
Lovely staff, relaxing place

Staff, Tours, Relaxing atmosphere
8,3
The owners of Alumbung did everything to make our stay pleasant. They organised an excellent diving trip to Balicasag, arranged motor bikes, did our laundry, served us great breakfast, and allowed us to use the swimming/beach facilities of the nearby resort. Alumbung is located a bit outside of Alona beach, which is easy to reach via a tricycle (5-10 minutes).
Prijavi ovu recenziju
Lee N. Grupe Malaysia, 9. prosinca 2013.
Garden view resort

Private garden view resort, clean room and balinese style resort
5
Prijavi ovu recenziju
Samuel U. Parovi Philippines, 9. listopada 2013.
okay

Great design, friendly staff
5
Prijavi ovu recenziju
Siong W. Parovi Malaysia, 20. rujna 2013.
Authentic and unique stay

stand alone room, cozy hut and interesting vernacular architecture
7,3
Unique stay as we never stayed in the stand alone thatched house, quite and nice verandah that can view out to the garden and sky. Nice landscape setting. Mini-environment but cozy. We felt private exclusive being staying here with the little money spent.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Alumbung Tropical Living otok Panglao Alumbung Tropical Living otok Panglao  - KupaonicaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - KupaonicaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Balkon/terasaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska sobaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska sobaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska sobaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Pub/salonAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Spa centarAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - UlazAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VillaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Gostinjska sobaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VillaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VillaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Interijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - BazenAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - BazenAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Hrana i pićeAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Hrana i pićeAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Eksterijer hotelaAlumbung Tropical Living otok Panglao  - UlazAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - UlazAlumbung Tropical Living otok Panglao  - PredvorjeAlumbung Tropical Living otok Panglao  - PredvorjeAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - PredvorjeAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - VrtAlumbung Tropical Living otok Panglao  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03