Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Apartman Amata Resort Phuket - Apartman Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Apartman
Amata Resort Phuket - Restoran Amata Resort Phuket - Recepcija Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen
Mjesto: Patong Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2413recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2413)
Roszahan B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. travnja 2014.
nice,clean,Friendly Staff & good location

As above
8
great
Kyle J. Parovi Canada, 9. travnja 2014.
nice hotel tucked away from the busy streets

location, pool, food
9
I found this hotel to be quite nice and a good break from the craziness that Patong beach has to offer. Nice pools and a short walk to lots of night life attraction and a few blocks to the beach.
David L. Parovi Australia, 9. travnja 2014.
good hotel in heart of patong

location,price and pools
8
Nice clean hotel in the center of patong. Short walk to beach shopping and bars.
Peter B. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. travnja 2014.
Family holiday with young kids (9, 5 & 4).

Swimming pool, close to the beach, good cheap food.
9,7
Nice clean resort style accomodation close the beach. 50m down a side street so relatively quiet. Cheap food, complimentary buffet breakfast all for only 20-25US/ night.
Ken L. Parovi Australia, 7. travnja 2014.
Good

As above
7
If you want cheese on your omelette ........bring your own.....or pay extra.....unbelieveable..!! .. I think in the long run this policy will cost them more than the cost of a slice of cheese.....!! Never seen it before........
Stephen B. Parovi Australia, 5. travnja 2014.
I've stayed here on a few accasions now,happy.

Staff,Breakfast,location
8,7
As usual very enjoyable, had pool view room so that's a plus.
Seyed A. Parovi United Arab Emirates, 5. travnja 2014.
our room was very noisy,good pool&location

pool,location
4,7
we booked there for 18 night in delux with breakfast, room was noisy and all the time sound of cell phone vibration of our neighber was in our room!! location is very nice but breakfast all days is same as before and if you book for less than a week u can be comfort with breakfast but more than 5days i dont recommend, also i recommend only pool view room of this hotel in new building other is not good and room are dark without enough light
Daniel Z. Solo putnici Australia, 4. travnja 2014.
Central located 3 star hotel

Good position and cheap
7
Great stay.
Nicolo L. Solo putnici Australia, 4. travnja 2014.
Great hotel affordable

Staff service centrally located
8,7
Amazing
Clive R. Solo putnici United Kingdom, 1. travnja 2014.
very clean and new.a excellent hotel .very quiet

new clean quite.
9,3
No problem's one of the best hotel's i have stayed in for a long time.will stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - RecepcijaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3B05