ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2877recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2877)
Razvrstati po:
Nurul S. Parovi Singapore, 16. rujna 2014.
Good location

Location, Staffs, Room
8
Conveniently located, friendly staffs make our Patong stay more breezy.. Our rooms are big & reasonably clean while the price for the room is cheap. Will most probably stay here again if I visit Patong. Will also recommend it to others. Staffs understand simple English. Overall, no regrets.
Nurul S. Grupe Singapore, 16. rujna 2014.
Nice hotel

Location, Staffs
7,7
Good location, near to Bangla nightlife. Friendly staffs who understands English. Affordable price with spacious room.
Youseef A. Parovi Denmark, 14. rujna 2014.
Very good hotel

Nice not far and clean
10
Amazing
Steve P. Solo putnici Australia, 14. rujna 2014.
Great value

Location, staff and rooms
8
Highly recommended....
Mohd Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. rujna 2014.
Great

Room, location & wifi
9,3
Really enjoy
Chenxu D. Parovi China, 12. rujna 2014.
Traditional Hotel

Design, Staff and Location
9
Kind hearted staff. Very close to the bars and supermarket. The hotel is designed to show the traditional architecture style of Thailand.
Clive J. Solo putnici United Kingdom, 11. rujna 2014.
Great stay at Amata

Location, staff and cleanliness
7,7
Great stay, staff great, good vfm.
Ahmad H. Grupe Kuwait, 10. rujna 2014.
Good hotel

Not expensive, close to street and good breakfast
7,3
Pleasant
Jae W. Parovi South Korea, 9. rujna 2014.
Location with good sized room.

Price, Location
7,7
I had hard time looking for this place at first but once you get used to the place its very convenient. Near by the Ju nceylon mall around 10mins walk. although we didn't have the chance to swim they had good size swimming pool. the check-in and check-out was a breeze. The bedding of the room and the cleanliness was satisfactory. They dont have the room slipper so you need to bring your own. only the basic toiletries were provided so you need to bring your own also. For the price you pay everything was acceptable. I would go back again if I were to travel by myself but not ideal if you are trying to impress someone or have a quiet relaxing vacation.
Elizabeth G. Parovi Australia, 9. rujna 2014.
Great stay

The friendly, helpful and superb staff.
10
It was brilliant.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - SadržajiAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02