ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3136recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3136)
Razvrstati po:
Frank A. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 25. siječnja 2015.
a nicee stay again

price location pool
7,7
Our second time at Amata resort. So close to all the shopping and restaurants. Lovely pool areas and good wifi. Will be back
Hrishikesh D. Grupe India, 23. siječnja 2015.
the deluxe rooms we stayed were not worth what we

Walk in and walk out easy. central location. clean
5,7
Bath shower is too low for a six footer like me. The bath kit is ordinary. Commodes were old and flush was working with difficulty
Jasmin F. Parovi Germany, 14. siječnja 2015.
budgetroom nice and clean near the beach

clean, nice furniture, friendly staff, pool 15min to p atong beach
9,3
staff was friendly, the room was clean and.comfy, liked the big clean bed, and the bin clean pool but sun is hidden behind the hotelwalls by afternoon. beach is 15min walk. easy to find payed around 37 € per night. i enjoyed my stay. would definitely come back next time.
Daryl A. Parovi United Kingdom, 7. siječnja 2015.
Good location but that's it

The best thing about the hotel is that it smack bang in the middle of patong so easy to access the beach/ shopping centre/ Bangla
7
We stayed at the Amata resort for 3 nights in the old block on the 4th floor with no lift, the room was very basic with a shower room which smelt! The balcony was a small box which over looked a scruffy back street. The pool area was nice only had a few loungers though and was difficult to get sun around as the three tall buildings built around the pool shadow the pool! We never ate at the hotel so can't comment on the food but you do get 2 bottles of water free each day! The best thing about the hotel is that it smack bang in the middle of patong so easy to access the beach/ shopping centre/ Bangla walk
Dongkyun K. Solo putnici South Korea, 5. siječnja 2015.
good location, reasonable price to stay

good location, reasonable price, nice pool
8,3
I am very satisfied with this hotel
Francis I. Solo putnici India, 5. siječnja 2015.
,,,

,,,,
9,3
Zhou X. Parovi China, 3. siječnja 2015.
impressive

top loft swimming pool,close to Patong beach and Jungceylon,thai smile
9
Rebecca M. Parovi Australia, 3. siječnja 2015.
Central location, comfy rooms

Location, staff, room service
9,3
Very comfortable stay. Friendly staff, rooms always cleaned as soon as we left for breakfast so no waiting around for fresh towels and water etc. Breakfast had a good variety of options in a nice restaurant downstairs. 2 swimming pools, both good size and peaceful/relaxing. Very close to main strips in Patong and about 10min walk to the beach. Would definitely stay here again. No complaints at all.
Evan S. Solo putnici Australia, 29. prosinca 2014.
Great hotel

Good service, great location, nice rooms
9,3
I stay at amata every time I go to phuket and will continue to do so after another enjoyable stay great location and friendly staff.
Jason N. Solo putnici United States of America, 29. prosinca 2014.
don't recommend the older wing

breakfast buffet was nice, location is good, but don't hear too much street nose
7
I got a room in the older, more basic wrong. The is no elevator in this wing. My room was sparsely furnished with the most basic of furniture (basic metal frame need, etc.). I wouldn't recommend it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - SadržajiAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07