ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3223recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3223)
Razvrstati po:
Ernest M. Parovi United Kingdom, 23. ožujka 2015.
good hotel all round

central locatiom
9
enjoyable stay at the hotel .the only downside is that they should be more sunbeds and sunshades at the rooftop pool
Chotika U. Solo putnici Thailand, 22. ožujka 2015.
Reception they are have No service mind at all.

The room quite clean. That's only one thing good.
4,7
The room was clean. Location was good. But the reception was unprofessional. No service mind at all. When I walked in to check in. Was standing in front of them and not even say hello.. Not smiling. That's is not nice. Aspecaily im a customer. If u work as a service. When u see customers first thing u should do is say hello and smile. I don't know what wrong with them. Maybe because I'm not a foreigner. But I come to stay.. I pay. Not come and ask to stay for free!!.. So. This's very disappointed. I didn't mean that they have to treat me like a queen. But at least. Be friendly and have good service mind!!! Will never come back and stay here again!!!
Evelyn O. Parovi Australia, 20. ožujka 2015.
best resort for convenience

room staff pool
9,3
We had an enjoyable stay at the Amata, this is our second time, we found the bed a bit hard this time but still slept well. We find the resort is close to everything, withing walking distance. The pool was enjoyable and clean, and we found staff were always willing to go out of their way to help and were always polite and courteous.
Barry J. Parovi United States of America, 20. ožujka 2015.
IMPERSONAL

Location, Price, Room size.
5,3
When you stay in Patong I guess one must forgive late night partying but of the four nights we stayed there one night the party went on till 5:30 a.m. and another night till nearly 2.am. Staff did not respond ot the noise.
Leslie D. Solo putnici Australia, 19. ožujka 2015.
overrated hotel

leaving
6
Daeng S. Solo putnici Singapore, 16. ožujka 2015.
customer service is very good

customer service is very good. food not bad.
6,7
It was good. Wake up call always on time, worker down there is very helpful, alway smile friendly as well. the room can do much better about the cleanness i spot few crocroach in the room.
Seyed A. Parovi United Arab Emirates, 13. ožujka 2015.
Location, large room, nice pool

Location,pool,large room
9,3
Good stuff, good pool view room, stable internet, nice pool
Seyed A. Parovi United Arab Emirates, 13. ožujka 2015.
Location,value money, comfort

Location, value for money, staff
9,3
Supperior pool view room large and comfortable, normal breakfast, two pool one between old and new building and another on roof, i am customer for this hotel for four years and every thing is ok
Thomas R. Solo putnici Ireland, 13. ožujka 2015.
ENJOYABLE TRIP

LOCATION, STAFF, POOL.
9,3
OVERALL VERY HAPPY WITH HOTEL. VERY CENTRAL, CLEAN AND STAFF VERY PLEASANT. ALSO GUEST FRIENDLY.
Anthony E. Parovi Australia, 12. ožujka 2015.
Nice place

vaule for money, nice facilities, excellent food
8,3
Comfortable and pleasant stay. But shop around online for best prices.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - SadržajiAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Kupaonica


AS-AGWEB-3A07