ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2961recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2961)
Razvrstati po:
Dale W. Parovi New Zealand, 23. listopada 2014.
Friendly staff

Friendly staff very helpful
6,3
Damian R. Parovi Australia, 22. listopada 2014.
Value for money

Staff..pools..value for money
8,3
great time at amata
Damian R. Parovi Australia, 22. listopada 2014.
Great Hotel

Staff, cleaniness, and location
10
Extremely happy with this hotel, ask to stay in the new building. Staff fantastic, very very friendly location great, quiet hotel. no renovations, very please would definitely stay again.
Afalinda Y. Grupe Malaysia, 21. listopada 2014.
Convenience and near to the City Centre

Convenience and near to the City Centre
7,7
Convenience and near to the City Centre
Gian H. Solo putnici Australia, 20. listopada 2014.
AN ABSOLUTE GEM!!

Location! Cleanliness and Staff
9,7
Well where do i start about this fantastic hotel..We`ll start with the location i reckon..5 mins walk to walking street and right on Nana rd where all the action is but no noise at all..From the moment we got here we were greeted by friendly staff who grabbed our bags straight away from the taxi.We then swiftly proceeded to the front counter and were greeted by more friendly staff oh yeah i forgot in amongst this another staff member gave us a welcome drink.I was then accompanied with a nice chap who took my bags for me up the elevator and showed me to my room. The room was decorated with a mix of Thai decor and modern facilities minus the TV which was a little old but did u come to Thailand to watch TV!!?? The hotel is not new but they have looked after it very well so still feels cosy and homely. You then have an option of a fantastic pool downstairs or building across from foyer has a rooftop pool..Everything about this hotel is nothing short of outstanding,so much so i`m still staying here as i have extended my stay another week.. Location!Staff friendliness!Price!Excellent Rooms! My favorite Hotel from now on in Phuket!
Nirmal S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. listopada 2014.
Amata Resort Review

Bed were clean and balcony was good
6,7
Much to be improved as the staff wasn't that friendly and ya have to pay for every little thing like for an ice bucket. Even to have cheese in the omelette during breakfast had to be paid for.
Ernesto M. Solo putnici Brazil, 1. listopada 2014.
good deal

price, room size and cleaness
6,7
good deal although staff service was non flexible at checkout time.
Jerrick S. Solo putnici Singapore, 30. rujna 2014.
A comfort hotel with a nice view and good location

Good location, value for money and comfort hotel
9,7
Staff was very nice and polite. Room was kept clean everyday. Security was good. Not noisy as well with quite a view of the city in the new building. Definitely going to return to the same hotel.
Gary S. Solo putnici United Kingdom, 30. rujna 2014.
Nice hotel

Value for money and comfort hotel,good location,
9
Dave B. Obitelji sa malom djecom Canada, 29. rujna 2014.
Value for the money

Staff friendliness. Comfortable bed. Location
8,7
Enjoyed the stay. Stick pool view if getting deluxe.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - SadržajiAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04