ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Apartman Amata Resort Phuket - Apartman Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Apartman
Amata Resort Phuket - Restoran Amata Resort Phuket - Recepcija Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 213
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2708recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (2708)
Razvrstati po:
Shreepal S. Parovi India, 23. srpnja 2014.
value for money. budget hotel. near patong beach.

location . everything near by. peace in center of city. all type of food near by. night life, shopping ,tour operator. good place
7,7
It was good. We thought hotel has roof top swimming pool which shown on agoda sight, but we disappointed no roof top at hotel.
Lee S. Solo putnici United States of America, 19. srpnja 2014.
Great

Location, Staff, Quite
9
Stay was great at this hotel,,,Nothing to complain about if you do your just looking for something,,,First night had an issue with my room and asked to be moved and they did the next day which I understood since I checked in late. Close to Bangla road but didn't hear it at night which was a major plus. I would stay here again...
Janice H. Solo putnici Australia, 19. srpnja 2014.
well located enjoyable stay

location,cleanliness,pool
9,3
It was absoluteloy fantastic. Staff do what they can to help, hotel is very clean, pool is very clean and fun to swim in. I would next time spend the extra money to get a poolview room.
Idden V. Parovi Indonesia, 19. srpnja 2014.
easy to find, way above my expectation

good value, centraly located, nice rooms
7
the price is okay, and centrally located. All taxi drivers know this place from the first time I arrived in Phuket until I returned. The downside is only lots of drunk people at night make noises, because the location of this hotel is close to nightlife location (Bang La Road).
Mok K. Grupe Malaysia, 15. srpnja 2014.
Good

Relax, great environment and value for money
6,7
It is a great experience to stay at this hotel, with good environment
Petr G. Solo putnici New Zealand, 15. srpnja 2014.
convenient

location
7,7
Brian S. Parovi United Kingdom, 14. srpnja 2014.
Good Break from Work

The Room eventually when i got a change
6,7
I booked a deluxe which was located at the back of the hotel and the room looked tired. I had to pay for an upgrade to Superior and this was much better. The room was nice over looking the pool. Breakfast was standard buffet, internet slow at times, good location. A good budget hotel and would stay there again but must have superior room.
Robert H. Parovi Australia, 14. srpnja 2014.
good for relax

close to the beach , nice pool frienly staff , good for holiday
9,3
Good for holiday eveything easy for shoping night life and close to the patong beach just a short walk , close to the mall also
Leah T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. srpnja 2014.
Enjoyable

location, cleaness and helpful staff
7,7
This is the second time at the Amata, although you are centrally located the rooms are relatively quite and you would not know that you could walk out the door to a busy street, full of resturants and shopping.
Philip P. Grupe Australia, 13. srpnja 2014.
Very good check in girl very uncooperative

Room size
7
Very good except for one girl in reception rest fantastic

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - ApartmanAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - RecepcijaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3B02