Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela
Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Trgovine Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3310recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3310)
Razvrstati po:
James P. Solo putnici United Kingdom, 26. lipnja 2015.
heart of midlothian fc

staff very friendly. also very helpful. any problems i had were fixed immediatly
10
unable to contact home friends. also my friend contacted my hotel about 10 times left messages, but I did not receive any of these, very disappointed. this needs to be fixed immediately.also I am Scottish which wasn't on your language list.
Caine M. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. lipnja 2015.
Good value for money

Location
8,3
Enkoyable
Jeroen A. Solo putnici Netherlands, 17. lipnja 2015.
Review

Room-size, friendliness of staff, central location
8
Very good stay - can recommend to all
Rochelle P. Parovi Australia, 15. lipnja 2015.
Home Away From Home

Staff, Location, Swimming Pools
9
Our 4th stay here. Staff are always polite and welcoming. Great hotel in a great location withing 5 minutes walking distance to OTOP Markets, Bangla Rd and Junceylon. The rooms offer the peace and quiet to sleep in. While the pool is a great place to lay down by and soak up the sun.
Christian A. Grupe South Africa, 6. lipnja 2015.
Good!!! Good!!!

Staff /Location /Value for money
9
Very Good
Suvir B. Solo putnici India, 5. lipnja 2015.
Comfortable stay

Location, roof top pool,
7
I booked the standard room which was not pool facing, in standard rooms also the twin bed is bigger than the double bed however the rooms facing the pool are much bigger and better. The highlight of this hotel is the roof top swimming pool it's got a 360 degree view of patong, they have a pool at the entrance aswell, jungceylon mall is a 5 minutes walk about 300 meters from the hotel and so is bangla road the hub of nightlife in patong. My overall experience was good nothing much to complaint.
Christine H. Parovi Australia, 2. lipnja 2015.
Great location

Price, location, location
7,3
We had a good stay at the Amata. It is close to the night life area which is handy. The staff are nice as well. Thanks
He C. Grupe China, 21. svibnja 2015.
convenience for shiopping

good location
6,7
Steven L. Solo putnici Australia, 19. svibnja 2015.
Good value

Location sraff clean
8,7
Great stay here internet works well and staff very nice grewt value for your money i feel
David W. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2015.
ok

location
5,3
wifi is poor and the a/c is noisy

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - TlocrtiAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G01