ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Bazen Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba
Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Gostinjska soba Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Eksterijer hotela Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Predvorje Amata Resort Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3253recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3253)
Razvrstati po:
Rajeny E. Grupe Philippines, 17. travnja 2015.
Location is great!

Affordable, lication is good, clean room.
6
Ok, I definitely recommend it to my friends.
Jeremiah A. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Location, location,location

Location to beach, restaurants and bars.two pools to choose from. Friendly hotel staff.
7,7
We Always try to stay at amata. Location is great, close to everything you'd want to be on holiday. But still quiet enough to get a good nights sleep. Great big, clean rooms in the new wing. Two pools to choose from. Roof top and ground level. The only negative would be breakfast buffet. Pretty standard and the restaurant staff average at best.
Michelle P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. travnja 2015.
Goods stays and good location

location, attraction neaby and restaurant
9,7
the room is big and staff is nice.. Hotel location is the best.
Karl B. Parovi United Kingdom, 10. travnja 2015.
Good but some problems

swimming pools clean and location
7,3
It was a good stay but two problems. 1. At night people were noisy going back to their rooms, no one did anything about this. 2. I had some exercise equipment i brought broken in my room and no one claimed responsibility. The woman at the front desk got it fixed but the whole saga lasted over 24 hours. I think the place was good but I doubt I'd stay there again. Also if you don't get an expensive room your view is of someones apartment and their washing, we asked to change but they wouldn't let us. Location is great though and loved the pool.
Sadasivam S. Parovi India, 31. ožujka 2015.
.

.
7
Lisa H. Solo putnici Australia, 31. ožujka 2015.
Amata

Location ,Flexible ,Roof Top Pool
7,7
Loved our stay but very noisy guests
Sim M. Parovi Singapore, 30. ožujka 2015.
Good stay at Amata resort.

The service is very fast, the staffs are helpful and very near Patong activity spots.
8
On the whole it was alright, except the room floor needs to be cleaner and would help if they could provide more toiletries such as toothbrush, shaving kit and comb.
Chongxun C. Solo putnici China, 30. ožujka 2015.
Not a bad hotel

bed, housekeeping, safety guard
7,3
Naiyana K. Poslovni putnici Thailand, 29. ožujka 2015.
Good location but Internet is very slow

Price good location
7,7
There should improve about wifi there is very slow
Scott D. Solo putnici United Kingdom, 28. ožujka 2015.
Poor room

food, location and the pool
6,7
OK but was given awful room. I was with 3 other people who paid the same price as me and were given far better rooms. I requested to be moved and was told point blank no.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - PredvorjeAmata Resort Phuket - RestoranAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - Hrana i pićeAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - BazenAmata Resort Phuket - TrgovineAmata Resort Phuket - SadržajiAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Balkon/terasaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KuhinjaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - Gostinjska sobaAmata Resort Phuket - KupaonicaAmata Resort Phuket - Kupaonica


AS-AGWEB-3C04