Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 207recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (207)
Razvrstati po:
Ashleigh B. Parovi New Zealand, 24. prosinca 2015.
really enjoyed our stay

Great location and value for money
8
We really enjoyed our stay and thought that it was a great spot right by the beach and lots of activities etc. The deluxe room we stayed at was nice and was cleaned every day. The language barrier was a bit tough at times but the staff were very friendly. Overall I would recommend if you want value for money.
Prijavi ovu recenziju
Guy H. Solo putnici Thailand, 13. prosinca 2015.
Very bad

Location. Nice TV channels selection,
4,7
Prijavi ovu recenziju
Lubos S. Solo putnici Slovakia, 5. prosinca 2015.
A baci place at good location

Its nice, good locantion, good staff
10
It was perfect, so perfect that I extended accommodation for longer time
Prijavi ovu recenziju
Roda V. Parovi Philippines, 26. studenog 2015.
I am impressed staying in Amber Residence

Very clean, value for money and comfortable
7,3
Good stay overall except no elevator
Prijavi ovu recenziju
Tsz K. Grupe Hong Kong, 23. studenog 2015.
So far so good

not very good
6
Prijavi ovu recenziju
Filly N. Parovi Indonesia, 8. rujna 2015.
The hotel is not good, feel disappointed

We feel disappointed about the hotel
4
Bad
Prijavi ovu recenziju
Zublis Z. Grupe Indonesia, 17. travnja 2015.
very Good Place

nice staff, good place, near Patong Beach
7,7
our stay is very nice have a good staff and very kind, even we have problem :) it's very near to reach Patong Beach, and easy to find Mini Market, and also easy to find something to eat :D
Prijavi ovu recenziju
Konstantina P. Grupe Greece, 18. veljače 2015.
Polite helpful staff, updated rooms

Extremely polite and helpful staff
8
Extra bed... Is not really an extra bed! Just a varty hard mattress. You almost feel like sleeping on the flor.
Prijavi ovu recenziju
Ang L. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Vanessa T. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - RecepcijaAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06