Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amber Residence Phuket - Interijer hotela Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Interijer hotela Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Gostinjska soba
Amber Residence Phuket - Pub/salon Amber Residence Phuket - Pub/salon Amber Residence Phuket - Pub/salon Amber Residence Phuket - Gostinjska soba Amber Residence Phuket - Recepcija Amber Residence Phuket - Interijer hotela Amber Residence Phuket - Ulaz
Područje Patong Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 198recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (198)
Razvrstati po:
Zublis Z. Grupe Indonesia, 17. travnja 2015.
very Good Place

nice staff, good place, near Patong Beach
7,7
our stay is very nice have a good staff and very kind, even we have problem :) it's very near to reach Patong Beach, and easy to find Mini Market, and also easy to find something to eat :D
Ang L. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Vanessa T. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Allen J. Solo putnici Australia, 24. rujna 2014.
aaamber

staff.room. location
8,7
I stayed for 1 month and the great staff kept , good clean rooms, comfortable beds , good cable TV , close to the beach. Some people may be concerned about the stairs though All in all top notch value for money.
Chee W. Solo putnici Malaysia, 16. rujna 2014.
Amber Residence Awesome Stay

1) value of money. 2) strategic location 3) awesome staff
10
Fantastic
Elizabeth S. Parovi Philippines, 30. kolovoza 2014.
Nice and peaceful location. Very friendly staff

Friendly Staff, value for money and peaceful location
8,3
It was like home away from home, my bf checked-in 2 days earlier than me and when I got there he already aclimatized and seems to know everyone in the hotel.. Receptionists were very accomodating, i was given warm welcome and he helped me carry my luggage up to our room. Room is just right for us as couples, had a balcony to use as a smoking area.
Duy L. Grupe Vietnam, 1. srpnja 2014.
Normally, not special

Normal, normal
6,3
I stay here I see normally like 3* hotel. Not have special to comment.
Wah L. Parovi Malaysia, 13. lipnja 2014.
Great value and clean hotel

Great value Clean
6,7
Stayed for a night, though it's a budget hotel but they've tried keeping their hotel and top condition; nevertheless there are still rooms for improvement.
Leirong X. Parovi China, 30. travnja 2014.
clean,comfortable and near the beach

service,people,and room is good
10
All good and I like it,I will go to Amber Residence again.
Taweesak W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. travnja 2014.
Nice trip

clean, near beach, fair price
7,7
can walk to the beach in 5 min

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Pub/salonAmber Residence Phuket - Gostinjska sobaAmber Residence Phuket - RecepcijaAmber Residence Phuket - Interijer hotelaAmber Residence Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07