ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Beach Resort

322 Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Taling, Bang Thao / Laguna, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Kupaonica
Amora Beach Resort Phuket - Recepcija Amora Beach Resort Phuket - Recepcija Amora Beach Resort Phuket - Predvorje Amora Beach Resort Phuket - Predvorje Amora Beach Resort Phuket - Predvorje Amora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Amora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Amora Beach Resort Phuket - Restoran Amora Beach Resort Phuket - Restoran Amora Beach Resort Phuket - Restoran Amora Beach Resort Phuket - Restoran Amora Beach Resort Phuket - Restoran
Područje Bang Thao / Laguna Broj soba: 255

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 227recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (227)
Razvrstati po:
William K. Solo putnici United States of America, 23. studenog 2014.
Good hotel in Laguna

Location, price, value for money
8
I went to the Laguna Phuket triathlon and wanted a hotel nearby that didn't cost a lot. The room was nice, the staff were helpful, and it was only a short walk down the black to the triathlon start.
Changshin W. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2014.
Good

clean, friendly, attentive
7,3
Azizah M. Grupe Malaysia, 29. listopada 2013.
Memorable

clean and big room
6,7
Norhaliza M. Parovi Malaysia, 28. kolovoza 2013.
Bad...

nothing outstanding
6,3
just so so... old hotel at the beach but internet connection is stone age...the paid internet same speed..cost a bomb
Gerhard B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 18. kolovoza 2013.
secluded hotel tucked away with old world feel.

beach, gardens,
3,7
nice hotel that could be run more efficiently. it has a lot of potential as its a lovely place. the hotel needs upgrading though, like our aircon failed, power in the power points failed. the staff are willing to assist but seem to be limited to what they can do. on check out there were discrepancies on the bill of which of which they were going to come back to me about. i have heard nothing. internet is painfully slow, breakfast is limited and not great. having brunch elsewhere is essential to non asian
Diana P. Solo putnici New Zealand, 22. srpnja 2013.
Relaxing time at comfortable resort

Hotel right on the beach, breakfast included and close to some good restaurants.
6,7
Amora is a nice budget resort with clean rooms and friendly staff. It's a half hour taxi ride to Patong Beach if you were looking to be a bit closer to the action it's probably not the best location.
Yean F. Parovi Malaysia, 10. lipnja 2013.
peaceful, quiet & comfortable

Good swimming pool, great breakfast & nice surroundings
8
Foo C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. lipnja 2013.
Comfortable hotel

near beach
5,7
Kristen P. Solo putnici United States of America, 9. lipnja 2013.
Friendly staff, affordable room, great pool!

Quiet, close to the ocean, secluded
7,7
My stay here was very nice and enjoyable. The only negative thing I would have to say is that I left something at the hotel and called within a few hours to see if they had found it and they had not. It was something of sentimental value to me and I know exactly where I left it so I found it discomforting that they 'could not find it'.
Kongkiet T. Parovi Thailand, 9. lipnja 2013.
Never need to go again

Bad location,dirty room,alone
3,7
There r many things make me fail from this hotel.a quite far from the main road and not east to drive at night.Hotel room is very old with bad smelly.Both electric system and water supply failed,when I stayed.Hotel is a vintage style hotel but the room is very old enough than it should be.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amora Beach Resort PhuketAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - KupaonicaAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAmora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Plesna dvoranaAmora Beach Resort Phuket - Dječji klubAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - PogledAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - ApartmanAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - Balkon/terasaAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C01