Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Beach Resort

322 Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Taling, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 266recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (266)
Razvrstati po:
Steven H. Parovi United Kingdom, 2. siječnja 2016.
disapointed
5
i really did not enjoy my stay to much, there were members of staff that really didn't care. room was dated, cracked bath tub, bad lighting , tv not working , only 1 key for the room, asked for a additional key, they gave me one that didn't work. food was average, to say the best.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad U. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. listopada 2015.
only beach but other convenience is not there

Beach and garden nothing else
4,3
I Spend a lot of mony to make my trip joyful which was very hard for me even every common people because there is no any convenience like market, transport even hotel shuttle...So simply hard to survive there if you don't have much money and not friendly for common people like me
Prijavi ovu recenziju
Cloe W. Solo putnici United Kingdom, 22. rujna 2015.
Satisfied

Hotel staff, location was nice and quiet, amenities
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Caroline D. Parovi Australia, 13. rujna 2015.
Dated hotel

Location, the bed, pools
5,7
Very dated hotel. So much mould in the bathroom. Average breakfast. Good location on the beach.
Prijavi ovu recenziju
Peter S. Parovi Australia, 11. rujna 2015.
Enjoy for 2nd stay

Close to the beach, Good Pool and Good Food
8
Enjoyable to stay here
Prijavi ovu recenziju
Peter S. Parovi Australia, 9. rujna 2015.
Al round Good Resort

Nice Pool, Ocean good view, Staff very nice
8
We enjoyable and stayed there twice
Prijavi ovu recenziju
Jerry G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. kolovoza 2015.
Had its heyday in the 90's

Location, location, location
6,3
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Value for money

Room with balcony, clean and good breakfast selection
8
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Chan P. Solo putnici Singapore, 8. lipnja 2015.
If there are lifts service will be even better.

Quiet, peaceful n big pool
7,7
Good but if they can tie down with marathon organsation for Transpot will be better.
Prijavi ovu recenziju
Liew K. Grupe Malaysia, 7. lipnja 2015.
Value for money

valuew for money
5,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Amora Beach Resort PhuketAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAmora Beach Resort Phuket - Dječji klubAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - Balkon/terasaAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - IgrališteAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - KupaonicaAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAmora Beach Resort Phuket - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01