Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Beach Resort

322 Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Taling, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Amora Beach Resort Phuket - Kupaonica
Amora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Amora Beach Resort Phuket - Dječji klub Amora Beach Resort Phuket - Bazen Amora Beach Resort Phuket - Bazen Amora Beach Resort Phuket - Bazen Amora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotela Amora Beach Resort Phuket - Bazen Amora Beach Resort Phuket - Pogled Amora Beach Resort Phuket - Plaža Amora Beach Resort Phuket - Plaža Amora Beach Resort Phuket - Plaža Amora Beach Resort Phuket - Plaža
Područje Bang Thao Broj soba: 255

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 255recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (255)
Razvrstati po:
Jerry G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. kolovoza 2015.
Had its heyday in the 90's

Location, location, location
6,3
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Value for money

Room with balcony, clean and good breakfast selection
8
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Chan P. Solo putnici Singapore, 8. lipnja 2015.
If there are lifts service will be even better.

Quiet, peaceful n big pool
7,7
Good but if they can tie down with marathon organsation for Transpot will be better.
Prijavi ovu recenziju
Liew K. Grupe Malaysia, 7. lipnja 2015.
Value for money

valuew for money
5,7
Prijavi ovu recenziju
Wiroj I. Grupe Thailand, 7. lipnja 2015.
Not recommended

Distance to the beach
3,3
There were a lot of problem. For example water running out and electricity blackout. Seem it's lack of maintenance for long time.
Prijavi ovu recenziju
Mareesa C. Solo putnici Thailand, 7. lipnja 2015.
old and worn out

beach, swimming pools
5
Prijavi ovu recenziju
Robbie R. Parovi New Zealand, 27. svibnja 2015.
Great spot on the beach, will return again

Beach , value, staff
8
Prijavi ovu recenziju
Shashi K. Obitelji sa malom djecom India, 25. svibnja 2015.
Worth for money

Good beach, location and friendly staff
8
Great
Prijavi ovu recenziju
Yong C. Parovi Malaysia, 5. svibnja 2015.
if you like to relax at the beach, this is it!

1. great beach, long white sandy beach. 2. good privacy, the beach is not crowded. 3. the hotel has 2 swimming pools, very clean.
8
we were here before, and this time we stayed here for 2 nights. we prefer hotels with long, clean and sandy beach, not crowded as we prefer privacy, that is why we were here again. we spent most of our time at the beach and pools under the shades of trees, walked along the great beach during morning and evening, enjoyed the wave and breeze. well, i have started to miss all these... as we rented a car, finding food at the near by places was of no issue. within a few kilometers were restaurants (western and locals) and the prices were reasonable, great taste too. even if without transport, walking about 1 km from the hotel , at the main road, there is a small commercial area where convenient shops, mcdonald's, pizza are available. on monday, there is a evening market on the way fro hotel to main road. not a big one, but you can find food, fruits and some souveniers, much better value for money compared to other places like patong and shopping malls. noted that the stalls opened in the mid afternoon and started to close at about 8 pm. lastly, this hotel offered the best price compared to other near by hotels which have direct access to the beach. definately this hotel is at the top of my list for my next visit to phuket.
Prijavi ovu recenziju
Steven M. Parovi United Kingdom, 21. travnja 2015.
4 star hotel with no iron !!!

Outrigger in walking distance
5,7
Bog standard if you sleeping on a door as a bed
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amora Beach Resort PhuketAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaAmora Beach Resort Phuket - KupaonicaAmora Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAmora Beach Resort Phuket - Dječji klubAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - PogledAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - ApartmanAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - Balkon/terasaAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - VrtAmora Beach Resort Phuket - Soba za sastankeAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - BazenAmora Beach Resort Phuket - PlažaAmora Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - PredvorjeAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - RestoranAmora Beach Resort Phuket - IgrališteAmora Beach Resort Phuket - RecepcijaAmora Beach Resort Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04