Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 280recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (280)
Razvrstati po:
A Z. Parovi Australia, 25. travnja 2016.
Gym?
6,3
The gymnasium is poor quality for the type of hotel. It could hardly be called a gym. Equipment was from the 1980s at best
Prijavi ovu recenziju
Lynda C. Parovi New Zealand, 9. travnja 2016.
Nice but a bit tired
5
Very comfortable bed. Great Sky selection. Shower was pretty poor pressure. Buffet breakfast disappointing with stale breads, terrible coffee, burnt bacon and watery scrambled eggs. Great location though.
Prijavi ovu recenziju
Deborah A. Parovi New Zealand, 28. ožujka 2016.
Amora Affair Deal - Value for Money
6
Great central city location, lovely rooms and free Sunday parking opposite was a bonus. Debbie New Zealand Saturday March 27th
Prijavi ovu recenziju
El-Shadan T. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 26. ožujka 2016.
Great stay once again

Location, service, and staff
9,3
Excellent stay. Always stay here when InTown. Very good
Prijavi ovu recenziju
Nicola S. Grupe New Zealand, 6. ožujka 2016.
Generally very good
6
A few minor things would have improved things even more. The doors squeaked, and some of the furnishings were very worn. These are small details, but they do add to the overall experience.
Prijavi ovu recenziju
Marilyn C. Solo putnici New Zealand, 22. veljače 2016.
Thank you for the loverly stay
6,7
The beds were wonderfull, the shower was great also .I got home and found that i left my plug for my charger if you find it please post
Prijavi ovu recenziju
Leon M. Parovi New Zealand, 21. veljače 2016.
Absolutly Fabulous Wellington Hotel

The tea pot for breakfast in the morning, with the matching cup & saucer. The fact that we had our ouw lounge to chill out in, (level 9 ) The bath & shoer products were lovely to use
9
Very good. We went to Wellington for the Tattoo and so it was the perfect location. The staff were very solicitous. Only not so good thing was waiting 20 min for the bacon to arrive, middle service at breakfast. They must have know the hotel was fully booked but made no additional prevision for the number of guests on Level 9.
Prijavi ovu recenziju
Lindsay S. Parovi New Zealand, 21. veljače 2016.
Ideal Location
5,3
Just a short stroll to all major attractions Wellington has to offer. Accommodation was at a premium this weekend, but in saying that the room was expensive at just under $500 per night.
Prijavi ovu recenziju
Christine H. Solo putnici New Zealand, 21. veljače 2016.
.

Room great, staff great, location good
7,7
The stay was great, unfortunately because it was the weekend of the Edinburgh Tattoo the price was $419 for a twin room
Prijavi ovu recenziju
Allen W. Parovi New Zealand, 20. veljače 2016.
Great

Great
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - RestoranAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - RestoranAmora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - RestoranAmora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - OkružjeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - KupaonicaAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Dvorana za fitnessAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - OkružjeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04