Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Duxton Hotel Wellington
Amora Hotel Wellington Wellington - Predvorje Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Kupaonica Amora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastanke Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Predvorje Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Recepcija Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Recepcija Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba
Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Restoran Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salon Amora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salon Amora Hotel Wellington Wellington - Pogled Amora Hotel Wellington Wellington - Pogled Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Dvorana za fitness Amora Hotel Wellington Wellington - Hrana i piće
Područje centralni Wellington Broj soba: 192

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Anna S. Solo putnici United Kingdom, 19. srpnja 2015.
Lovely hotel but a bit faded

cleanliness, staff, location
8,7
Great. Have stayed at this hotel a few times in the last few years. I have to say it is looking rather faded and some of the furniture looks like it needs to be replaced. Not quite as nice as it was a few years ago.
Prijavi ovu recenziju
Sharalyn H. Solo putnici New Zealand, 12. srpnja 2015.
Weekend away

Location, Staff, Gym
8,7
I was treated to a weekend away for some R&R and to catch up on sleep as we have two under two! I really enjoyed my stay. The staff were very friendly, professional and accommodating. The gym was simple but had what I needed to get in a couple of sessions. The location is perfect. Walking distance to all the hustle and bustle of Wellington. It was a little noisy at night, but is tone expected with such a central location. It was still quieter than at my house!! :)
Prijavi ovu recenziju
Brendan P. Parovi New Zealand, 12. srpnja 2015.
Getaway

Location, staff,
9,7
Very comfortable. Staff are very professional and everything was painlessly smooth from check in to check out. Will Def stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Jason B. Parovi New Zealand, 30. lipnja 2015.
Holiday

Staff great, room had a great view, bed was comfy
6
The sraff made the stay really relaxing
Prijavi ovu recenziju
Edward H. Poslovni putnici New Zealand, 5. lipnja 2015.
Superb ! , we really enjoy our stayed

very comfortable , well worth spending money for all services and definitely location
8,3
We all loved it !
Prijavi ovu recenziju
Jill K. Parovi New Zealand, 3. svibnja 2015.
Excellent Stay in Wellington

Location was the best. Central to everything. Beds were comfy and shower great.
8
Excellent. Only minor issue would be that it was very warm and the air conditioner in the bedroom was very noisy clicking on and off throughout the night.
Prijavi ovu recenziju
Hannah G. Parovi New Zealand, 2. svibnja 2015.
not the duxton of old

staff worked hard to get a early check in, concierge
6,7
Was ok but feel it gets more standard each time i stay here. I love the amora brand but just feels kinda ok these days. Room service was cold and standard but the staff were great
Prijavi ovu recenziju
Matthew B. Poslovni putnici Thailand, 29. travnja 2015.
Great value

Friendly attentive staff, Location, Comfort
9,3
Prijavi ovu recenziju
James P. Poslovni putnici Australia, 21. travnja 2015.
Good room, OK location, average room service

Room, staff, location
7
The room was of a good size with a view of the harbour, the location was approx 10 minute walk into the CBD, the room service was small / overpriced
Prijavi ovu recenziju
Julia L. Parovi New Zealand, 16. travnja 2015.
everything you need

great location with friendly staff and nice restaurant
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - KupaonicaAmora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - RestoranAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salonAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salonAmora Hotel Wellington Wellington - PogledAmora Hotel Wellington Wellington - PogledAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Dvorana za fitnessAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - OkružjeAmora Hotel Wellington Wellington - PogledAmora Hotel Wellington Wellington - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01