Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 265recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (265)
Razvrstati po:
Jaswinder S. Parovi United States of America, 5. veljače 2016.
There is no parking facility and one has to pay!!!

No parking, customer pay for parking, and all that makes it painful over the top of $200+ per night hotel charges. Very inconvenient for travelers who travel by road!!!!!!!
8,3
Stay was good, people's were good, however, parking and to pay for it becomes pain in the rear!!!!!!
Prijavi ovu recenziju
Mohammad B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. siječnja 2016.
excellent

Great location, neat & clean, Friendly staff
9
very good, only minor disappointment was that there were no car parking available for guests
Prijavi ovu recenziju
Jiro K. Parovi Philippines, 2. siječnja 2016.
Nice location

View, proximity and neat
6,7
Relaxing
Prijavi ovu recenziju
Dale T. Parovi New Zealand, 27. prosinca 2015.
comfort with a capital C

Location, Comfort and staff
10
for 2 people who come from a small town, we we made to feel right at home, we were treated with respect and the staff were so nice. we had room service at our time there and nothing was a problem. the room was fantastic and we both enjoyed or stay. if we ever get the chance again to go to Wellington , this would be our preferred choice to re book.
Prijavi ovu recenziju
Russell L. Solo putnici Spain, 11. prosinca 2015.
Ideal location for a Wellington escape

Modern, large rooms, central location
9
Only problem I had was availability - if everyone wants to stay there I guess that says a lot
Prijavi ovu recenziju
Law Y. Grupe Hong Kong, 2. prosinca 2015.
Good location, Tasty buffet breakfast, Comfortable

Good location: 5-10 minute walk to many restaurants, National museum. 5-minute drive to Blue Bridge ferry pier. We enjoyed a big breakfast before we sailed to South Island. Comfy bed, nice sleep.
9
Prijavi ovu recenziju
Amanda H. Solo putnici United Kingdom, 26. studenog 2015.
Wonderfully helpful staff

Staff attitude, club lounge, guest laundry
8
Stay was spoilt by the noisey air conditioning unit which meant a room change. Second room was only a little better. Impossible to use a/c at night. The system needs to be updated. Hotel is not the most modern but rooms are good. Food and staff in Club Lounge excellent as were staff at front desk.
Prijavi ovu recenziju
Sam R. Parovi New Zealand, 23. studenog 2015.
Hotel stay

Location, view and had a proper shower (instead of a shower over bath)
9,7
Brilliant great holiday. Great hotel
Prijavi ovu recenziju
Joanne W. Poslovni putnici New Zealand, 23. studenog 2015.
Amazing

Staff room experience
9,7
Prijavi ovu recenziju
Sue G. Parovi New Zealand, 22. studenog 2015.
welly

location ,service comfort
8,3
good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salonAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salonAmora Hotel Wellington Wellington - Hrana i pićeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04