ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Duxton Hotel Wellington
Amora Hotel Wellington Wellington - Predvorje Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Kupaonica Amora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastanke Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Predvorje Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Recepcija Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Recepcija Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba
Amora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska soba Amora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Restoran Amora Hotel Wellington Wellington - Pub/salon Amora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotela Amora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salon Amora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salon
Područje centralni Wellington Broj soba: 192

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 230recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (230)
Razvrstati po:
Julia L. Parovi New Zealand, 16. travnja 2015.
everything you need

great location with friendly staff and nice restaurant
9,3
Vinod C. Solo putnici Australia, 13. travnja 2015.
Nice and comfortable stay

Staff were very pleasant. Especially in the club lounge. Location of the hotel is very convenient and right in the heart of the City. Room was very comfortable.
7,7
It was a very pleasant stay and I would like to go there again.
Cath H. Parovi New Zealand, 9. travnja 2015.
Comfort

Staff responsiveness Location. Desert
9
Robyn P. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 6. travnja 2015.
Excellent staff and great location.

Staff, location, comfortable beds.
10
Perfect location, excellent staff and meticulously clean. We originally had a noisy room due to location of central air conditioning in corridor outside door but when I requested a room change it was immediately sorted and nothing was too much trouble. Had a very quiet room in the end and had a great stay.
Roger S. Parovi Switzerland, 26. ožujka 2015.
shortly trip to wellington

the suite was verry nice, also the club lounge
9
The 2 days was verry nice, but we have a problem with the deposit locker in our room.We call 4 times for this problemandthey couldnt help us.
Ong C. Poslovni putnici Singapore, 25. ožujka 2015.
great stay

wifi, location
7,7
choices of food in lounge could be better, everything else is good
Carol P. Solo putnici New Zealand, 22. ožujka 2015.
Always a pleasure

Comfortable beds, clean rooms, wonderful staff
8
Another wonderful stay in a room with a view. I'll be back for sure. Thank you
Tamara P. Grupe New Zealand, 9. ožujka 2015.
Not worth 5 stars

Location
4
Was ok however communication was appalling!!! Dirty duvet on bed scum build up in the shower won't stay again not worth the money!!!
Kacy T. Parovi New Zealand, 8. ožujka 2015.
Awesome hotel, awesome service. 10 out of 10

Service, awesome staff & beautiful room
10
1 word "AWESOME" will recommend 2 friends & family from here & overseas
Karen J. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 7. ožujka 2015.
Short stay

location, comfortable bed,
6
friendly staff but not well informed eg re parking, room availability as we asked if we could stay for that afternoon as we were attending a funeral and happy to pay per hour but then they changed the story and said that wasn't something they do.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - KupaonicaAmora Hotel Wellington Wellington - Soba za sastankeAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - PredvorjeAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - RecepcijaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Gostinjska sobaAmora Hotel Wellington Wellington - Eksterijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - RestoranAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/salonAmora Hotel Wellington Wellington - Interijer hotelaAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salonAmora Hotel Wellington Wellington - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A04