Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Anantara Mai Khao Phuket Villas

888 Moo 3, Mai Khao, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 248recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (248)
Razvrstati po:
Paul T. Parovi United Kingdom, 27. siječnja 2016.
9 Days of Rest and Calmness

Rooms pools food
9
We just got back. We did have a lovely time. The hotel is pretty and the grounds are very beautiful. It is not the most amazing location for things to do but we knew that in advance from all previous
Prijavi ovu recenziju
Huixin L. Parovi Australia, 14. prosinca 2015.
Love this place

Stunning villa and very nice food & services.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Glen P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. prosinca 2015.
Great hotel that accommodates infants

Service, quality of food, room comfort
8
Stay was great, a lot of things provided complimentary for infants, which helped a great deal.
Prijavi ovu recenziju
Mei C. Parovi Singapore, 8. prosinca 2015.
great stay

serenity, near beach, good room
8
great!
Prijavi ovu recenziju
Alfred L. Parovi United States of America, 25. studenog 2015.
THE BEST secluded getaway - bar none

Gorgeous villa accommodations, incredibly attentive staff, wonderful location
10
The most enjoyable stay we have ever had (and we have been all over the world). This is not hyperbole, it is the truth. I cannot say enough great things about this resort and its staff. I give it the highest recommendation possible. You must go there!
Prijavi ovu recenziju
Heidi H. Parovi Canada, 7. studenog 2015.
Excellent stay

Breakfast, Room tidiness, No mosquito
8,3
Prijavi ovu recenziju
Abbas H. Parovi Kuwait, 3. studenog 2015.
Excellent very nice

The view and villa and romantice
8
Very nice Excellent
Prijavi ovu recenziju
Siew L. Grupe Australia, 28. listopada 2015.
A nice relaxing place; far from city centre

Great staffs, picturesque view, recommends Thai massage
7
Love my lagoon villa with large pool and lagoon view; Thai massage at hotel spa and great discovery host staff especially Kana. Loathe the Thai food offered by the hotel - I don't mind paying more but food was not authentic thai at all and didn't taste nice! I can accept the food is fusion Thai as long as it tasted delicious. Go to local Thai restaurant nearby if you wish to have a taste of authentic Thai food. I would think we can get authentic Thai food in the hotel since we are in Phuket. Alas this is not the case!
Prijavi ovu recenziju
Lau T. Parovi Hong Kong, 15. listopada 2015.
Best babymoon

People, villa environment and cleanliness
10
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Yang B. Obitelji sa malom djecom China, 30. rujna 2015.
good service, very big and comfortable room

service, food and room
9,3
very joyful experience with Anantara, will still choose them for my next trip
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Anantara Mai Khao Phuket Villas PhuketAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Posao CentarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - PredvorjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport i aktivnostiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - BazenAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport i aktivnostiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Soba za sastankeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Soba za sastankeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Eksterijer hotelaAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Interijer hotelaAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03