Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Anantara Mai Khao Phuket Villas

888 Moo 3, Mai Khao, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 264recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,4
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (264)
Razvrstati po:
Ahlyoun L. Parovi South Korea, 28. travnja 2016.
It was very nice place!
6
Hope to visit again soon.
Prijavi ovu recenziju
Guido B. Parovi Germany, 17. travnja 2016.
Fantastic from start until the end
6,7
This resort is really fantastic, everything matches, the villas, the food, the breakfast, the staff and the location and on top they do marine conservation, so we loved this place and we will surely be back
Prijavi ovu recenziju
Sungsu L. Obitelji sa malom djecom South Korea, 15. ožujka 2016.
Healing place, peaceful lagoon & garden
6,3
Good healing place. lagoon & garden is well managed (many geese and lotus, various tropical trees). Every staff is kind and friendly, except breakfast chef(noodle station, waffle corner has no manner to asian). Really recommended pool villa in phuket!! it is worth:)
Prijavi ovu recenziju
Vishnu I. Parovi Malaysia, 14. ožujka 2016.
An amazing experience...
6,7
A fantastic time spent there. Had the most beautiful experience to date. Arrangements were made earlier and it's was exceeded during our stay there. Truly unforgettable experience. We will definitely be back again after leaving with a heavy heart. A bug thank you to all the staff that made it all happen. From the cleaners to the landscapers to the service crew. Amazing!
Prijavi ovu recenziju
Haleema M. Parovi Bahrain, 3. ožujka 2016.
Amazing
5,3
Everything was amazing. I have two points only about it; the hotal is very dark at night. Second; when we checked-In, the hotel has a gift from the tour company for couples ( a free selected trip ), we decided to go to Phiphi island, however were very disappointed when they claimed it was fully booked for all types !! This was our first impression !
Prijavi ovu recenziju
Wayne R. Parovi Australia, 20. veljače 2016.
Return again : Yes

privacy, comfort, staff
8,3
2nd stay there. Excellent all round except the Sea, Fire, Salt restaurant. Ordered ribeye steak.Plate arrived with the steak only. No dressing, no salad or vegetables : they were apparently extra. Never in my life have I been served a plate with a cooked meat only on it. It also tasted bland. To the restaurant manager's credit, after discussion, the steak was not charged for. The other restaurant where breakfast was served was excellent. The staff are brilliant : friendly and bend over backwards to assist. Will return next time in Phuket.
Prijavi ovu recenziju
Kalpesh U. Obitelji sa malom djecom China, 14. veljače 2016.
Hotel is a good hotel

Exclusive, Unique
8,7
It was good!Though it might had been away from the main area
Prijavi ovu recenziju
Paul T. Parovi United Kingdom, 27. siječnja 2016.
9 Days of Rest and Calmness

Rooms pools food
9
We just got back. We did have a lovely time. The hotel is pretty and the grounds are very beautiful. It is not the most amazing location for things to do but we knew that in advance from all previous
Prijavi ovu recenziju
Huixin L. Parovi Australia, 14. prosinca 2015.
Love this place

Stunning villa and very nice food & services.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Glen P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. prosinca 2015.
Great hotel that accommodates infants

Service, quality of food, room comfort
8
Stay was great, a lot of things provided complimentary for infants, which helped a great deal.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Anantara Mai Khao Phuket Villas PhuketAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Posao CentarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - PredvorjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport i aktivnostiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - BazenAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Spa centarAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Sport i aktivnostiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Soba za sastankeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Soba za sastankeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - OkružjeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Eksterijer hotelaAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Interijer hotelaAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Hrana i pićeAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - RestoranAnantara Mai Khao Phuket Villas Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06