Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach

2 Hadpatong Road, Kathu District, Patong Sub-district, Phuket Provience, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen
Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 222

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 618recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (618)
Razvrstati po:
Elizabeth X. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 18. siječnja 2016.
Cottages very old bathrooms very worn,

English speaking receptionists
4,7
Cottage bathrooms and fittings very old. The 1 Treadmill in the gym very unsafe as the tread pushes forward during running..Stayed there for one night and requested a refund to move to another hotel, no refund was given over $700 wasted due to the no refund policy. I moved to another hotel with much better facilities anyway
Prijavi ovu recenziju
Sarah M. Parovi Philippines, 18. siječnja 2016.
Anniversary Trip!

the staff, the pool and the location
8
We arrived at hotel at late night, my bf asked the receptionist where we can eat, at first they don't understand us. maybe because of the language barrier but it was ok.we are also thankful that the hotel staff that arranges the tours/activities helped us booked for the simon cabaret show and transfers going to the airport. My bf and I was also happy about the service that they provide esp when we check-out, they let us leave our luggages at the concierge because our pick up going to the Airport is at 6pm. and when we arrived back at the hotel for the pick up they gave us towel and let us make use of the shower in the fitness gym to freshen up. The pool is nice,our room has a great view of Patong beach.The location was near everything. Its a quiet place. overall I would definitely come back and would recommend it to my friends here in the Philippines.Its worth it!
Prijavi ovu recenziju
Sarah M. Parovi Philippines, 18. siječnja 2016.
Anniversary Trip!

the staff, the pool and the location
8
We arrived at hotel at late night, my bf asked the receptionist where we can eat, at first they don't understand us. maybe because of the language barrier but it was ok.we are also thankful that the hotel staff that arranges the tours/activities helped us booked for the simon cabaret show and transfers going to the airport. My bf and I was also happy about the service that they provide esp when we check-out, they let us leave our luggages at the concierge because our pick up going to the Airport is at 6pm. and when we arrived back at the hotel for the pick up they gave us towel and let us make use of the shower in the fitness gym to freshen up. The pool is nice,our room has a great view of Patong beach.The location was near everything. Its a quiet place. overall I would definitely come back and would recommend it to my friends here in the Philippines.Its worth it!
Prijavi ovu recenziju
Lim C. Parovi Singapore, 11. siječnja 2016.
Overall a good hotel

Location, Breakfast, Facilities
8
Overall a good hotel
Prijavi ovu recenziju
Abdulaziz A. Parovi Qatar, 7. siječnja 2016.
Location

Location, room size , price
8
Very nice hotel in very nice location Room is clean and big Staff are friendly and know helpful Food is nice and delicious Recommend this hotel
Prijavi ovu recenziju
Padmini A. Obitelji sa malom djecom India, 27. prosinca 2015.
Nice location, just near to the patong beech..

1)Swimming pool 2) services 3)location
8,3
It's really great..
Prijavi ovu recenziju
Hwa S. Parovi Singapore, 29. listopada 2015.
pleasant hotel

location, staff service and breakfast
6,7
It was a pleasant stay. Nothing to be excited about except have to say the location, staff friendliness and breakfast are good. Although the room is neat and clean, the level of maintenance can be improved.
Prijavi ovu recenziju
Sevket F. Solo putnici Turkey, 8. listopada 2015.
Fresh water dirty at bath, good breakfast

Best breakfast, pool, staff
6,3
My first night, I hadn't taken shower for 2 hours because there was no cold water, they supplied cold water and it was all dirty with some oil ND yellow, after half an hour engineering staf told me that you can shower. It was frustrating. They even though to change my room. I took shower with just hot water, rest of nights cold water was not clean. Good things about hotel breakfast and pool. Even they have clean water at the pool, not the room... .
Prijavi ovu recenziju
Farid B. Solo putnici France, 4. listopada 2015.
Poor Service and feeling, agressiv welcome atnight
3,3
bad service & overall facility esp. guy at night who was agressive with customers this has been confirmed by front office Mgr!!
Prijavi ovu recenziju
Marina Y. Grupe Singapore, 2. listopada 2015.
Good stay

Location,Cottages, breakfast
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Andaman Embrace Resort & Spa Patong Beach PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dvorana za fitnessAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dvorana za fitnessAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dvorana za fitnessAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Soba za sastankeAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Soba za sastankeAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Soba za sastankeAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Soba za sastankeAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Soba za sastankeAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - TrgovineAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - TrgovineAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - TrgovineAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - TrgovineAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - TrgovineAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Patong Beach Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01