ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Recepcija Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restoran Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao Centar Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub
Područje Patong Broj soba: 222
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 528recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (528)
Razvrstati po:
Tze C. Parovi Malaysia, 22. veljače 2015.
Great location & value of money

Location, comfort & food
7,7
The location is great and near to Patong beach. The hotel room was spacious, comfortable and clean. Free wifi is available in the hotel but a bit slow. The staff also friendly and helpful. The breakfast had a good selections of food and we like the pool and bar. Overall, it is a nice hotel and value of money.
Vincent T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. veljače 2015.
Poor hygiene,lousy service
2,7
It was a lousy experience. Staff at counter were unable to provide help required. They cannot understand simple English. When asked for help, they simply say ' im sorry ' and walk away without providing any other alternatives. We were given different floor despite booking the hotel 6 months earlier. We have children with us. When we tried to seek their help, they simply replied they are fully booked due to Chinese New Year. We were bitten by bed bugs and mosquitoes. Heater not working. It was cold water then suddenly very hot water gushes out. Room corners filled with dust, yellow stains on bath tub and sink. We will not return to this hotel again.
Vincent T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. veljače 2015.
Travellers beware

Can't think of any
5
Staffs only think about how to reap you off and not helping with alternatives. Heater on auto mode, 3 secs cold, 4 secs ok & 3 secs HOT.! Room was dirty & with bedmites
Chia W. Parovi Malaysia, 17. veljače 2015.
Quite okay but SLOW WIFI

near tourist attraction area
6
Yang Z. Parovi China, 20. siječnja 2015.
Good hotel,not recommend for Lotus cattoge room

Nice,good breakfast,big swim pool
8,3
Too much mosquito in the room.Others are good.
Yang Z. Parovi China, 20. siječnja 2015.
Valuable Hotel

Clean,good view,nice swim pool
9,7
My room is promoted to a Balcony room.Good service. I will order again when I travel to Phuket again.
Asri I. Grupe Singapore, 19. siječnja 2015.
Service not satisfactory

Cleanliness, pool and location
4,7
Asked for iron, didnt get it throughout the trip. Requested for adjoining rooms, not given. Damage furnitures. Lack of powerpoints.
Sharat I. Obitelji sa odraslom djecom India, 18. siječnja 2015.
Good hotel

location, comfort and swimming pool
8,3
Stay was great. Great location. Direct access to the beach. Which makes it a must to stay at.
Peter K. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
Won't stay again.

location only.
3,7
I stayed here when was Club Andaman. The resort now is out dated and they have very few staff on deck. The breakfasts awful, if you like your eggs cold you will be OK. Change your bookings while you can you will regret staying at this.
Shiyu W. Parovi China, 17. siječnja 2015.
Overrated hotel

Location is good
5

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RecepcijaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - UlazAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - OkružjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centar


AS-AGWEB-3C03