ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Recepcija Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restoran Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao Centar Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub
Područje Patong Broj soba: 222
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 517recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (517)
Razvrstati po:
Yang Z. Parovi China, 20. siječnja 2015.
Good hotel,not recommend for Lotus cattoge room

Nice,good breakfast,big swim pool
8,3
Too much mosquito in the room.Others are good.
Yang Z. Parovi China, 20. siječnja 2015.
Valuable Hotel

Clean,good view,nice swim pool
9,7
My room is promoted to a Balcony room.Good service. I will order again when I travel to Phuket again.
Asri I. Grupe Singapore, 19. siječnja 2015.
Service not satisfactory

Cleanliness, pool and location
4,7
Asked for iron, didnt get it throughout the trip. Requested for adjoining rooms, not given. Damage furnitures. Lack of powerpoints.
Sharat I. Obitelji sa odraslom djecom India, 18. siječnja 2015.
Good hotel

location, comfort and swimming pool
8,3
Stay was great. Great location. Direct access to the beach. Which makes it a must to stay at.
Peter K. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
Won't stay again.

location only.
3,7
I stayed here when was Club Andaman. The resort now is out dated and they have very few staff on deck. The breakfasts awful, if you like your eggs cold you will be OK. Change your bookings while you can you will regret staying at this.
Shiyu W. Parovi China, 17. siječnja 2015.
Overrated hotel

Location is good
5
Kamil A. Obitelji sa odraslom djecom Oman, 17. siječnja 2015.
Abc

Cleaning
7,3
Good
Yuen L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. siječnja 2015.
Room is ok, but bathroom is below standard

Swimming pool,breakfast,location
6,7
We stayed 3 night at the hotel with our elderly parents. We have clearly requested twice for both rooms to have 2 single bed during checkin, and the counter staff has confirmed this. However when we enter the rooms, it was one king size bed. One of the room also had a very strong smell of paint. The water from the shower was yellowish, and the water pressure was very weak. When the shower was turned on, the temperature alternate between hot and cold every 5 second. It was very annoying and we couldn't enjoy a hot shower after a long day of travelling. The wifi in our room doesn't work. The second day, we requested to change to another room. The room's wifi was working, however it was very slow. The breakfast was average, with a reasonable selection. The location of the hotel is rather good and within walking distance to the beach and the main road.
Ricardo B. Grupe China, 4. siječnja 2015.
Great vacations

Breakfast, facilities, location
8,7
Yip C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. siječnja 2015.
Family trip to phuket

Average location, clean room
6,3
Staff was rather unfriendly and unhelpful. Have to pay for simple requests like making calls to confirm tour booking. Charges per call varies from staff to staff

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RecepcijaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - UlazAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - OkružjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centar


AS-AGWEB-3C08