ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Recepcija Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Bazen Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kupaonica Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restoran Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao Centar Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klub
Područje Patong Broj soba: 222
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 484recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (484)
Razvrstati po:
Declan B. Parovi Ireland, 15. studenog 2014.
Fantastic hotel.

Book it
10
Great hotel. Loved my time there. Staff are outstanding and it is spotless.
Stephen W. Solo putnici United Kingdom, 24. listopada 2014.
Had an awesome stay and defanily will come back

Pools,bar pool and all staff really friendly
10
Best place I've stayed while travelling in Thailand 👌
Ibrahim S. Parovi United Kingdom, 20. listopada 2014.
Good

Staff, Location Shuttle
7,3
This hotel is good for air transfer. The airport shuttle is very good. The location of the hotel is good, food market is nearby.
Tay L. Parovi Singapore, 13. listopada 2014.
Phuket holiday

Spacious room, Polite Frontdesk staffs, Attentive staffs
8,7
We have enjoyed our stay here and will be back again.
A G. Solo putnici Oman, 10. listopada 2014.
Fantastic

Location, comfort & service
8,3
It was a great experience & I will definitely stay again during my next visit.
Barry P. Parovi Australia, 8. listopada 2014.
Ordinary

None
4,7
Wouldn't stay there again, minimal staff, we had to get our own bags onto the trolley as only one concierge who was busy. Had to change rooms as door didn't lock and toilet didn't flush. Breakfast was very ordinary and staff unhelpful. Have been going to phuket for 10 years and this is the worst hotel we have ever stayed in? Never again
Satita N. Obitelji sa malom djecom Thailand, 4. listopada 2014.
Close Beach take walk 5 min . Good for stay here

Staff , food , place
7,3
Not far Beach
Roxie W. Solo putnici Singapore, 2. listopada 2014.
Very satisfied

Nice room, good location, value of price
9,3
Very satisfied. I would like to stay in this hotel next time I go to Phuket, and definitely will recommend to my friends.
Sum S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. rujna 2014.
Good stay in Andaman Embrace

The hotel in good location. 2min walk to patong beach. Hotel room is clean and comfort.
7,7
Stay comfort and pleasure because hotel service staff is friendly. Many tasty food around the hotel.
Koay H. Poslovni putnici Malaysia, 15. rujna 2014.
worth it if you no need a hotel restaurant

location, friendly staff & environment
7
the hotel room was big & clean. friendly staff. near to patong beach, good location. worth it!! some driver will sent you to another hotel nearby which the name is similar, reminder the hotel was face to street. i hope that the hotel management will think about two issues that can improve their hotel. 1)the toiletries: not match with the hotel image 2)hotel restaurant: dont have the proper hotel restaurant & cafe. just have few table & few dishes to choice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RecepcijaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BazenAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - KupaonicaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestoranAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Dječji klubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Posao CentarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PredvorjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - UlazAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - OkružjeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centarAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Spa centar


AS-AGWEB-3B06