Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Andaman Seaside Resort

69/74, 82/39-46 Moo-3, Baan Bang Tao Beach, Chernghtaley Thalang, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Interijer hotela Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Vrt Andaman Seaside Resort Phuket - Vrt Andaman Seaside Resort Phuket - Recepcija Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Villa Andaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotela Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Plaža Andaman Seaside Resort Phuket - Plaža Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba
Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Plaža Andaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotela Andaman Seaside Resort Phuket - Bazen Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba Andaman Seaside Resort Phuket - Predvorje Andaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Bang Thao Broj soba: 32

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 145recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (145)
Razvrstati po:
Matthew B. Grupe United Kingdom, 22. studenog 2015.
Great hotel, location and staff.

Room size was excellent, bathroom clean and tidy, staff were very friendly and helpful and the location to shops/bars and the beach was brilliant.
9,7
Very pleasant, comfortable and I would recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Jack N. Obitelji sa malom djecom Belgium, 12. studenog 2015.
One word - PERFECT !

staff performance, location, large rooms
9,3
I came with my wife and baby girl (1.5y) and stayed for a week. We loved the place. beautiful garden, nice swimming pool, excellent location just 2 minutes from an amazing beach, next to a 7 eleven and plenty of restaurants to choose from; secured parking BUT the best part is the manager of the resort. When we checked out and got to the airport, I found out that I forgot our passports in the room's safe. I called the manager back, and he drove personally to bring us the passports at the airport. We were on time to our flight back to Bangkok. Thank you ! Thank you ! We will come back again for sure !
Prijavi ovu recenziju
Mark T. Parovi Australia, 25. listopada 2015.
great little get away

Nice small resort close to a great beach, excellent pool and clean rooms
8,7
Just spent 9 nights at this little gem.If you want reasonably priced accommodation this is the place. Clean rooms,great staff,excellent pool and if that's not enough only 50 mtrs from a great Thai beach. They do a good breakfast, and there is plenty of places to eat and drink nearby.
Prijavi ovu recenziju
Dennis H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 17. listopada 2015.
Good Value for Location

Friendly staff, decent hot breakfast, nice pool and landscaping.
8,3
We enjoyed a lovely three day getaway at the resort. Being a family with an 18 month old, we were also on a budget. Andaman Seaside Resort was clean, comfortable, and good value. We were just a few steps to the beach, and just a few minutes walk to the nice, shaded seaside of Bangtao. It is a quiet area, unlike other parts of Phuket, and we generally thought it was a good location for a family get away. Would enjoy going back to stay again.
Prijavi ovu recenziju
Younes A. Obitelji sa malom djecom Denmark, 23. srpnja 2015.
Definitely worth for a family with small children

The family rooms. Near the beach. Friendly and helpful staff.
7,7
It was a nice place. If you're travelling with the family and don't demand luxury. This is the place. Nice and quit. With a nice pool and very friendly staff. We were there in low-season and not a lot of tourists. 7eleven, family mart and a couple of good restaurants in walking distance. Or go down to the beach and eat at the small places.
Prijavi ovu recenziju
Yeoh C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
My Stay

So difficult to find even with the help of GPS
5,7
Nice swimming pool, helpful stuff & walking distance to beach
Prijavi ovu recenziju
Atchara C. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. lipnja 2015.
not comfortable room

Andaman Seaside Resort
2,3
I will never come back again. Smell and not clean. The bathroom didnt clean.
Prijavi ovu recenziju
Clifford G. Parovi United Kingdom, 16. svibnja 2015.
Excellent choice

Great breakfast, helpful staff and great location
9,7
It was an excellent experience apart from the poor quality of the shower that runs out of water sometimes. Other than that, place is amazing and well-kept.
Prijavi ovu recenziju
Monica A. Obitelji sa odraslom djecom Colombia, 6. travnja 2015.
Locarno location

Very spacious room. Good location. Good value for money
7,3
Comfortable. Having such spacious room is rare in other hotels of even higher rating.
Prijavi ovu recenziju
Ilmar M. Obitelji sa malom djecom Estonia, 17. ožujka 2015.
good valge of money

staff, location,bathroom
9
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Andaman Seaside Resort PhuketAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Interijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - VrtAndaman Seaside Resort Phuket - VrtAndaman Seaside Resort Phuket - RecepcijaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - VillaAndaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - PlažaAndaman Seaside Resort Phuket - PlažaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - PlažaAndaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - PredvorjeAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - TrgovineAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - BifeAndaman Seaside Resort Phuket - RecepcijaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - KupaonicaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - OkružjeAndaman Seaside Resort Phuket - OkružjeAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - Gostinjska sobaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - Eksterijer hotelaAndaman Seaside Resort Phuket - BazenAndaman Seaside Resort Phuket - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05