Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Angsana Laguna Phuket Hotel

10 Moo 4 , Srisoonthorn Road,, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 708recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (708)
Razvrstati po:
Cindy A. Grupe Singapore, 22. svibnja 2016.
Amazing Experience
6
Everything was great. We got the 6 people Villa and everything was provided. The only complaint was the shuttle bus always being late and the private pool water being dirty. However they really promptly adressed all these issues and even offered compensations. The place is beautiful. Will definitely come back and recommend to friends.
Prijavi ovu recenziju
Yip W. Solo putnici China, 17. svibnja 2016.
Pool and beach are good except all the food.
4,3
Pool and beach are good except all the food.
Prijavi ovu recenziju
Amit K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. svibnja 2016.
recent stay
6,3
it was excellent
Prijavi ovu recenziju
Ericka T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 7. svibnja 2016.
Great staff and pool, not so good food
5
Very pleased with the level of service at Angsana especially Ju, the lady in charge of us. I have made several requests as I was traveling with a 3month old and a toddler less than 2 years old. Ju has been very understanding and tried her best to meet my requests. The pool is wonderful, very clean and the water is nice and warm so my 3 month old also enjoyed the pool very much. good in the restaurants are over-charged and can be improved
Prijavi ovu recenziju
Hong Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 5. svibnja 2016.
Poor. Villa condition
3,7
the stoves, the main door lock and the shower inside the villa was out of order. We can't use the key card to open the villa door until they changed the door lock on day 3. We don't have hot shower all the time. The pool villa is far from the main building but they have provided transport to transfer you back to the main building. Apart from that, the rest facilities are good.
Prijavi ovu recenziju
Arnaud T. Obitelji sa malom djecom France, 29. travnja 2016.
Perfect getaway with the family
6
Nothing to say as the stay was as good as the previous ones.
Prijavi ovu recenziju
Daigo K. Grupe Japan, 19. travnja 2016.
No good Caucasian staff
4
Thailand staff very good But No good Caucasian lady staff.
Prijavi ovu recenziju
Hisham F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. travnja 2016.
Great stay
6
Fantastic say, great staff, wonderful facilities. Highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
Iain C. Parovi Australia, 7. travnja 2016.
Couples' holiday
6,7
Good value for money resort in a relatively quiet area. Nice for couples although more suitable for families as it was quite noisy with children around the pool at times.
Prijavi ovu recenziju
Diana F. Solo putnici Australia, 6. travnja 2016.
5th stay at Angsana Laguna, Phuket
6,7
Outstanding resort, wonderful staff in every department from reception staff to room service - very reliable and food very enjoyable. Housekeeping excellent. The breakfast at Market Place daily is 5 star. Good coffee both at breakfast and Loy Krathong bar. This was my 5th stay. Have visited with family several times and each time I visit, I fall in love with it in the same way as at the first visit.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Angsana Laguna Phuket Hotel PhuketAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcijeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RecepcijaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dvorana za fitnessAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PogledAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - VillaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01