ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Angsana Laguna Phuket Hotel

10 Moo 4 , Srisoonthorn Road,, Bang Thao / Laguna, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Pogled Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Balkon/terasa Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela
Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Plaža Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Plaža Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnosti
Područje Bang Thao / Laguna Broj soba: 409
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 444recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (444)
Razvrstati po:
Wilson C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 27. kolovoza 2014.
Spacious villa with good facilities

Good location, nice staff and value for money
9
Shung L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 21. kolovoza 2014.
Good hotel for families with young children

The swimming pool is large and clean, room condition is excellent and spacious and quite a no. Of different restaurants to choose within the hotel
9
We did not feel boring by staying within the hotel as much activities for the kids to play while adults can relax
Huanjan W. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 14. kolovoza 2014.
Excellent Service

rooms , services and pool
8,7
I stayed before when it was operated by Sheraton Grande, I think Angsana in terms of service did it better , we still love the pool , but the foods selection specially for breakfast need some improvement
Randy M. Obitelji sa malom djecom China, 13. kolovoza 2014.
very nice hotel in Phuket

service, beach, view
8
best resort in Phuket, an unforgettable experience, recommended
Jianqiao L. Parovi China, 12. kolovoza 2014.
Second time stay, always perfect

Service, location, swimming pool
10
This is the second stay at Angsana Laguna this year. As great as always. Enjoyed with family
Chornon P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 10. kolovoza 2014.
Nice resort

The range available activities in the resort is quite extensive. The atmosphere is quite relaxed.
8,7
I was quite impressed with the range of activities available but sadly, our daughter was not being cooperative so we did not get to try any of them. If you have a child who is not adventurous, perhaps you may not be able to take a full advantage of what's on offer. The food on the resort was really expensive but the breakfast opened until 11am so we could combined it with lunch. The location of our room was beach front which had its pros and cons. The good thing was the view but the bad thing was the distance that we had to walk to get to breakfast area or to the buggy pick up point when we want to get back to our car.
Yong C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 29. srpnja 2014.
too expensive for the extra bed charges !!!!!!!!

beautiful swimming pool & beach .
9
good
Shirley L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. srpnja 2014.
Good family hotel

Overall we had a great time at the hotel. Staff are helpful and friendly, a great place for family vacation.
8
VEry good.
Ching S. Obitelji sa malom djecom Canada, 24. srpnja 2014.
A great place to stay with toddlers!

Spacious room, nice staffs and good dining experience
9
Chau K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. srpnja 2014.
Value for money

Nice breakfast, nice staff, nice environment
10
feel very relax and very happy at this hotel!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Angsana Laguna Phuket Hotel PhuketAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PogledAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Balkon/terasaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcijeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RecepcijaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dvorana za fitnessAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PogledAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centar


AS-AGWEB-3A08