Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Angsana Laguna Phuket Hotel

10 Moo 4 , Srisoonthorn Road,, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela
Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Plaža Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastanke Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastanke Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastanke Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcije Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Recepcija Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klub Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Bazen
Područje Bang Thao Broj soba: 409
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 591recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (591)
Razvrstati po:
Olivier P. Obitelji sa malom djecom Belgium, 29. lipnja 2015.
best hotel in puket

piscine, room and the over vieuw
9,3
Jennifer W. Obitelji sa malom djecom China, 20. lipnja 2015.
Laguna

Facilities
7
The stay was pretty good. I am 8 month pregnant and my intention for the Phuket trip is to have a short break at hotel, since it has all the facilities and even the beach of its own. Angsana is one of the many hotels at Laguna area, and they are free shuttle buses / ferry boats bringing you across all hotels, which was great. I enjoyed the time on boat, as it gave us a great feeling of relaxation within the lagoon. They tried to sell us the Laguna Holiday Club membership, and though we didn't take it and they gave us a THB 6000 voucher, there are only limited number of places where the vouchers can be used. Check the details before you decide to spend 1.5 hours for the presentation. It is low season during our trip, and the hotel wasn't crowded (they have more than 400 rooms), however they didn't not want to give us a free upgrade, but we got that from their sister hotel (outrigger beach resort). Overall the hotel is good, but the kids' pool is a bit too small and no slides over there. It took us a long time to walk from our room to the lobby for shuttle bus, basically because they are just too big. Don't expect a lot of happenings outside the hotel as there are only limited number of reasonably priced spa and restaurants within walking distance from the shuttle bus drop off point out of the Laguna gate. Get prepared to do everything inside the hotel (or within the group of hotels), so as it is a hotel, the charges for food, drinks and everything else aren't low!
Yeo S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. lipnja 2015.
Very pleasant stay

1) good breakfast 2) very tranquil enviroment 3) well appointed villa
8,3
John S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. lipnja 2015.
A Wonderful Resort & Great Service!

Facilities & Surrounding, Lagoon View and Friendliness
8,7
I am a frequent traveler to Phuket and each travel, I will stay in different hotels in different part of Phuket. For this trip, I was traveling with family of 4 adults and 2 kids. We stayed in a 2-bed rooms suite and it cosy and comfortable. Although the price is on the high-side but considering the complimentary services we received, I find it value for money. The complimentary services include boat ride to various Laguna resorts, private breakfast Bodega & Grill, daily sunset cocktails and canapes, kids club with indoor and outdoor playground, many more...I will consider to going back again. A very pro-family environment.
Ricardo F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Clean, peaceful, ideal place for families w/ kids

Villa with pool, great main pool, away from chaos of places like Patong
9,3
I stayed here as I joined the Laguna Phuket International Marathon. I took the 3-bedroom villa which is quite big, with huge common areas, has a garage, its own pool, and a full sized kitchen. A bit far from the lobby/hotel (1.8km, I walked it once), but there's a regular shuttle. Breakfast is usual. Main pool is very nice, not just a boring big hole in the ground as it winds across the resort. Beach was clean (was there only morning just after they cleaned and combed it). No doubt, I'll book here again if I am joining the running event again in the future. Good to have your own pool and peace and quiet after a long run.
Joseph A. Obitelji sa odraslom djecom Italy, 3. lipnja 2015.
Best vacation in Phuket

Definitely a 5 star Resort! Amenities are superb!
9,3
We stayed in a 4 bedroom pool villa. Everyone is comfortable.
Chris W. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
Asbestos & Plastic Rubbish On The Beach

Location of hotel, room with swim out, garden
6
Prices for food, drinks, golf, activities are way overpriced. Cheaper in Australia, France & Germany!! A small can of Chang beer is $10 AUD at the resort and $1 at the local supermarket for example. The resorts with the government closed down the small shops along the beach so they could get the business - now there is loads of plastic rubbish and large amounts of cancer causing asbestos lying around on the beach where you walk !!! - tragic for human and other animals health. Very distressing to see and such environmental inaction by the resorts. Just go to Queensland for a warm holiday.
Daniel S. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. svibnja 2015.
Faultless

Room was amazing, pool was unbelievable and the restaurants where great
9,7
10/10
Wai F. Grupe Hong Kong, 15. svibnja 2015.
Comfort poolside room

clean, nice staff and comfory
8,3
Happy with poolside room
Teresa R. Parovi Philippines, 6. svibnja 2015.
Perfect Honeymoon!

-warm welcome
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Angsana Laguna Phuket Hotel PhuketAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Soba za sastankeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcijeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RecepcijaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BazenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PlažaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dvorana za fitnessAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Dječji klubAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PogledAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SadržajiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport i aktivnostiAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestoranAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa centarAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08