Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Anisabel Suites

88 FS Dizon Road, Poblacion, grad Davao , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Anisabel Suites grad Davao  - Interijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Recepcija Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Interijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba
Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba Anisabel Suites grad Davao  - Interijer hotela Anisabel Suites grad Davao  - Recepcija Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Restoran Anisabel Suites grad Davao  - Gostinjska soba
Područje Poblacion Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 43recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (43)
Razvrstati po:
Diwata F. Grupe Philippines, 20. kolovoza 2015.
highly recommended

Quiet,nice and clean
7,7
Our stay was great. The hotel surpassed our expectations. It was quiet, nice, clean and comfortable stay. The staff were hospitable. Generally very good and recommendable.
Prijavi ovu recenziju
Diwata F. Grupe Philippines, 20. kolovoza 2015.
Very good

value for money, Nice accom and quiet
7,7
Our stay was great. The hotel surpassed our expectations. It was quiet, nice, clean and comfortable stay. Vale for money.The staff were hospitable. Generally very good and recommendable.
Prijavi ovu recenziju
Todd F. Parovi United States of America, 2. lipnja 2015.
Great hotel

The room was huge, the restaurant tasty and the staff was great.
8,3
I've stayed at much more expensive hotels in Davao and the Anisabel beat all but the Marco Polo. We enjoyed our stay and the hotel is close to all the malls. I would definitely recommend this to anyone not wanting or needing a Marco Polo level and cost of a stay. Very quiet and a store right across the street for any sundry needs.
Prijavi ovu recenziju
Lilyme O. Solo putnici Philippines, 5. svibnja 2015.
room is clean!

Clean, staff are friendly and accessible
9
Prijavi ovu recenziju
Bjorn H. Poslovni putnici Philippines, 23. prosinca 2014.
Restful stay after a busy day

Food, Comfort and Peace
9,3
Located just a few minutes away from the city center, this place provides a good refuge after a very stressful day. The restaurant has a great ambiance, food is great and the bed is inviting. Was able to unwind during the entire stay.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer R. Poslovni putnici Philippines, 26. rujna 2014.
Pleasant Stay

Ambiance, Comfortable and Clean Rooms
9
Stayed for only one night, but we had a comfortable stay. We also enjoyed the food served at the hotel restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Khen M. Poslovni putnici Philippines, 30. travnja 2014.
the location is quiet and the hotel is very clean.

cleaniness, quiet and near to airport.
9,7
it's a pleasant stay… i rested well enough due to less or no disturbances.
Prijavi ovu recenziju
Frederic J. Poslovni putnici Switzerland, 20. prosinca 2013.
Clean and nice hotel

Room design, room size, cleanliness
7,3
My stay was good, I just stayed one night so there is not much I can stay. The room is well designed and is comfortable, with a big, open bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Sebastian S. Solo putnici Germany, 17. travnja 2013.
Great boutique hotel in Davao

friendly staff, great restaurant en suite, great room
8
Prijavi ovu recenziju
Marinell Z. Solo putnici Philippines, 12. travnja 2013.
Not good

That hotel is not good location and also staff always used spray inside hotel that smelt in hotel is very bad.
3,3
Please do not stay in that hotel, much better choose another one.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Anisabel Suites grad Davao Anisabel Suites grad Davao  - Interijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - RecepcijaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Interijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Interijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - RecepcijaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - Gostinjska sobaAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - RestoranAnisabel Suites grad Davao  - Interijer hotelaAnisabel Suites grad Davao  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01