Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Anthurium Inn

Sitio Pool, Brgy. Bankal, Lapu-Lapu,, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Vrt Anthurium Inn otok Mactan  - Eksterijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasa Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Recepcija Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije
Anthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasa Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije Anthurium Inn otok Mactan  - Recepcija Anthurium Inn otok Mactan  - Pogled Anthurium Inn otok Mactan  - Sadržaji Anthurium Inn otok Mactan  - Ulaz Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije
Područje otok Mactan Broj soba: 24

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 108recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (108)
Razvrstati po:
Norman D. Grupe Philippines, 3. kolovoza 2015.
Hotel or Motel?
5,3
The bedsheets and pillows smell, the bathroom does not divide the shower from the toilet bowl, the sink leaks, and the room had no window. The Inn is in the middle of a residential area which can be difficult to find. Its more like a motel than a hotel.
Prijavi ovu recenziju
Madalina C. Parovi Canada, 6. srpnja 2015.
Amazing staff, good for one night

The location, the staff and the Internet
7
The staff is truly amazing at this hotel! They totally made our stay here worth it! We only stayed here because we had a super early flight the next day to camiguin! The rooms are small but clean! The only negative is that the washrooms smell bad but good value for money
Prijavi ovu recenziju
Amielyn B. Grupe Philippines, 27. lipnja 2015.
Booked two rooms but only prepared one room.

The accommodating staff ONLY.
5,3
Prijavi ovu recenziju
Emelyn A. Solo putnici Philippines, 9. lipnja 2015.
Anthurium Inn

Friendly staff
6
Was okay
Prijavi ovu recenziju
Loan T. Grupe Australia, 9. svibnja 2015.
Great place to stay, beyond excellent staff

Staff help, rooftop hammocks, comfy bed
8,7
Really good, we were given excellent tips and help on what to do around Cebu, as we really didn't know much, we hung out on the hammocks in the rooftop under the stars at night, with a 360 view of the city, can't get much better than that! Be aware if you're picky about the bathrooms, the showering space is quite tight, but we were ok with it, all the utilities worked well (they also have their own generator if the town electricity supply is down). All day breakfast and food service!
Prijavi ovu recenziju
Marlon @. Poslovni putnici Malaysia, 20. travnja 2015.
the place quite nice

clean ,value for the money and near to airport
8
Nice place
Prijavi ovu recenziju
Hung H. Solo putnici China, 1. ožujka 2015.
Good

Nice service Nice location Clean room
9
I had wonderful night at this hotel,and service was excellence !
Prijavi ovu recenziju
Bremeline M. Parovi Canada, 20. veljače 2015.
Nice staff, close to airport

Staff, location to airport and view
8,3
We only stayed one night, solely for the purpose of staying in a property close to the airport. The staff are really friendly and helpful. The room was perfect for one night and the hotel has a really cool rooftop, with an amazing view of the city.
Prijavi ovu recenziju
Kenneth L. Solo putnici United States of America, 19. veljače 2015.
clean rooms but out of the way

staff, clean rooms, out of the way
7,3
Nice hotel but out of the way...the taxi driver figured I must have a wife or family to be staying in that area...after getting there I could see why. I always look at the positives: great local food just 8min walk down the street. Nice roof top to chill out at night. Staff was always helpful. Easy to get to the beach or markets once you figure how. Real Philippine environment not just a tourist experience. Rooms clean showers hot.
Prijavi ovu recenziju
Claire H. Parovi Ireland, 18. veljače 2015.
A bit grim but fine for 1 night

Staff, lobby, location
6,7
The room was pretty grim, with no window and a fake leather mattress to keep you hot and sticky. Was woken at four am to a bizarre PA system playing loud pop music but the staff kindly turned it off when I asked them to. In short it was convenient for the airport but there's no other reas
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Anthurium Inn otok Mactan Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - VrtAnthurium Inn otok Mactan  - Eksterijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - RecepcijaAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasaAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - RecepcijaAnthurium Inn otok Mactan  - PogledAnthurium Inn otok Mactan  - SadržajiAnthurium Inn otok Mactan  - UlazAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3A02