Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Anthurium Inn

Sitio Pool, Brgy. Bankal, Lapu-Lapu,, Mactan, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska soba Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Vrt Anthurium Inn otok Mactan  - Eksterijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasa Anthurium Inn otok Mactan  - Kafić Anthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotela Anthurium Inn otok Mactan  - Recepcija Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije
Anthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasa Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije Anthurium Inn otok Mactan  - Recepcija Anthurium Inn otok Mactan  - Pogled Anthurium Inn otok Mactan  - Sadržaji Anthurium Inn otok Mactan  - Ulaz Anthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije
Područje Mactan Broj soba: 24

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 114recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (114)
Razvrstati po:
Dinah L. Parovi Philippines, 4. prosinca 2015.
Its a Motel

The staff is nice
5
Anthurium inn is a motel, not a local inn. I didnt know that before I booked. It was adequate for a very short stay since we really just need a bed for the night because we were moving to another accommodation. The staff is nice and helpful. It was not near any resto so we ended ordering food from the staff. Allday breakfast and cup noodles. Still, its a motel and I was somewhat unhappy that I ended up staying the night here. The bed was tiny, the restroom tinier.
Prijavi ovu recenziju
Konstantin S. Parovi Germany, 3. studenog 2015.
Good place to stay for the night

Friendly staff, nice owner, good breakfest
7,7
Prijavi ovu recenziju
Richard L. Parovi Philippines, 29. listopada 2015.
cheap hotel for short stays

cheap hotel near airport
4,7
a little below of what i expected. but no regrets since we just need a place to stay for a short time with a budget.
Prijavi ovu recenziju
Giulia D. Parovi Italy, 23. rujna 2015.
Not really nice

The stuff, the rooftop are really good
4,7
We stayed there only for one night because we had a flight early in the morning. The stuff is awesome. They are really friendly and keen to help you for everything you need. Even the rooftop is really nice. We enjoyed couple of beers on the amacas there. The problem is the rooms are disgusting. The "toilet" is even worst. 1 sqm of toilet with shower, sink and toilet. The mattress in the room was smaller than the bed. And to go to the airport in the morning we had to take a taxi for a 15 min ride. Not that close.
Prijavi ovu recenziju
Norman D. Grupe Philippines, 3. kolovoza 2015.
Hotel or Motel?
5,3
The bedsheets and pillows smell, the bathroom does not divide the shower from the toilet bowl, the sink leaks, and the room had no window. The Inn is in the middle of a residential area which can be difficult to find. Its more like a motel than a hotel.
Prijavi ovu recenziju
Madalina C. Parovi Canada, 6. srpnja 2015.
Amazing staff, good for one night

The location, the staff and the Internet
7
The staff is truly amazing at this hotel! They totally made our stay here worth it! We only stayed here because we had a super early flight the next day to camiguin! The rooms are small but clean! The only negative is that the washrooms smell bad but good value for money
Prijavi ovu recenziju
Amielyn B. Grupe Philippines, 27. lipnja 2015.
Booked two rooms but only prepared one room.

The accommodating staff ONLY.
5,3
Prijavi ovu recenziju
Emelyn A. Solo putnici Philippines, 9. lipnja 2015.
Anthurium Inn

Friendly staff
6
Was okay
Prijavi ovu recenziju
Loan T. Grupe Australia, 9. svibnja 2015.
Great place to stay, beyond excellent staff

Staff help, rooftop hammocks, comfy bed
8,7
Really good, we were given excellent tips and help on what to do around Cebu, as we really didn't know much, we hung out on the hammocks in the rooftop under the stars at night, with a 360 view of the city, can't get much better than that! Be aware if you're picky about the bathrooms, the showering space is quite tight, but we were ok with it, all the utilities worked well (they also have their own generator if the town electricity supply is down). All day breakfast and food service!
Prijavi ovu recenziju
Marlon @. Poslovni putnici Malaysia, 20. travnja 2015.
the place quite nice

clean ,value for the money and near to airport
8
Nice place
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Anthurium Inn otok Mactan Anthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Gostinjska sobaAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - VrtAnthurium Inn otok Mactan  - Eksterijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasaAnthurium Inn otok Mactan  - KafićAnthurium Inn otok Mactan  - Interijer hotelaAnthurium Inn otok Mactan  - RecepcijaAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - Balkon/terasaAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcijeAnthurium Inn otok Mactan  - RecepcijaAnthurium Inn otok Mactan  - PogledAnthurium Inn otok Mactan  - SadržajiAnthurium Inn otok Mactan  - UlazAnthurium Inn otok Mactan  - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08