Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/terasa Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska soba Aochalong Villa & Spa Phuket - Kupaonica Aochalong Villa & Spa Phuket - Predvorje Aochalong Villa & Spa Phuket - Recepcija Aochalong Villa & Spa Phuket - Rekreacijski sadržaji Aochalong Villa & Spa Phuket - Interijer hotela Aochalong Villa & Spa Phuket - Restoran Aochalong Villa & Spa Phuket - Ulaz
Aochalong Villa & Spa Phuket - Vrt Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen Aochalong Villa & Spa Phuket - Bazen
Područje Chalong Broj soba: 43

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 775recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (775)
Razvrstati po:
Chawalit T. Parovi Thailand, 23. listopada 2015.
Good near the beach

Good near the beach
8
Good near the beach
Prijavi ovu recenziju
Chawalit T. Parovi Thailand, 23. listopada 2015.
Good Clean Near the beach

Good Clean Near the beach
8
Good Clean Near the beach
Prijavi ovu recenziju
Andrew H. Parovi Australia, 19. listopada 2015.
A Great Little Resort

Friendly staff, great location (near the Phuket Yacht Club) Nice scale - not too big or stuffy. Nice pool, great view out to Chalong bay.
8
A very pleasant stay, we will be back.
Prijavi ovu recenziju
Laddawan R. Poslovni putnici Thailand, 4. listopada 2015.
Very nice view

Pool
7,7
Good location
Prijavi ovu recenziju
Quemerais E. Obitelji sa malom djecom France, 6. rujna 2015.
Okay but few major drawback

Rooms & staff
5
Okay ... but Location isn't so great if you don't have car or motorbike. Absolutly nothing without 15min walk Internet isn't good. Beer is extremly expensive (100 thb for a small beer - this is more than a beer in a bar in any euroeen capital ! crazy !). Don't expect to enjoy the sea there .
Prijavi ovu recenziju
Philip W. Parovi Australia, 13. srpnja 2015.
Nice Swimming Pools

Swimmming pools, location
6,7
Convenient for my purposes
Prijavi ovu recenziju
Lauren F. Parovi United States of America, 21. svibnja 2015.
Decent place, hard for taxis to find

This hotel was pretty Average
6,3
We didn't have a single taxi driver know how to get here. Study your Phuket map so you can give them directions. Room was comfortable, had sea view and pool view rooms for different pricing, we chose sea view. Ours had a full view of the pool with a sliver of a view of the sea. There were two frosted glass windows by the bed with no curtain and lights just outside of them. Fine during the day but they were like spotlights at night. It was like trying to sleep with the lights on. Day staff was friendly and helpful, everyone spoke almost perfect English. Night reception staff not so much. We needed to get to the hospital at 5am (husband got a bad bacterial infection- caused cold sweats and panic amongst several other symptoms). We asked for a taxi to the hospital, the receptionist told us no! Had to argue with him to get a taxi! Thankfully he wasn't having a heart attack or life or death medical issue!
Prijavi ovu recenziju
Dorian M. Parovi France, 28. veljače 2015.
Nice hotel, great staff

staff, clean, quiet
8,7
We stayed for 2 days in this hotel at the begining of our trip. It was a pleasant experience. I would recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Michal L. Parovi Slovakia, 6. veljače 2015.
excelent stay

everithing was excelent, Steve- concierge,staff and hotel manager very friendly and nice
10
Our stay at the hotel was superb. We loved it everything there. Amazing swimming pools. Everybody there are very friendly nice and helpfull starting from the hotel manager, concierge, reception team, housekeeping and the night security.
Prijavi ovu recenziju
Gary R. Parovi United States of America, 29. siječnja 2015.
Be careful in the shower

Location staff love cation
7,7
Great idea, but the hotel needs updating. TVs are old, and the hot water goes from scolding hot to cold. If you have xpchildren be careful, they will get burned..
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/terasaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - Gostinjska sobaAochalong Villa & Spa Phuket - KupaonicaAochalong Villa & Spa Phuket - PredvorjeAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcijaAochalong Villa & Spa Phuket - Rekreacijski sadržajiAochalong Villa & Spa Phuket - Interijer hotelaAochalong Villa & Spa Phuket - RestoranAochalong Villa & Spa Phuket - UlazAochalong Villa & Spa Phuket - VrtAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - BazenAochalong Villa & Spa Phuket - PogledAochalong Villa & Spa Phuket - PogledAochalong Villa & Spa Phuket - PlažaAochalong Villa & Spa Phuket - PogledAochalong Villa & Spa Phuket - PogledAochalong Villa & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAochalong Villa & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAochalong Villa & Spa Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05