Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Apartment Kapok

Block A, Causeway Centre, 28 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 285recenzija

2 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (285)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbia, 7. veljače 2015.
Smestaj za ugodan boravak

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
8
Za ponude smestaja u HongKongu ovo se izdvaja u svakom slucaju , vise nego pristojan smestaj sa ljubaznim osobljem na dobroj lokaciji , preporuka
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Grupe Serbia, 7. veljače 2015.
odlican izbor

Polozaj hotela , komforne sobe , ljubazno osoblje ...
9,7
Odlican izbor , sobe su vise nego komforne , pogotovu kad se uzme u obzir da je u pitanju Hong Kong , polozaj hotela je izvrstan , sve preporuke
Prijavi ovu recenziju
Fitri I. Poslovni putnici Indonesia, 1. svibnja 2016.
Big n nice room
5
Big n nice room, n near to HKCEC also. Even though the rate is bit expensive for apartment
Prijavi ovu recenziju
Hoi K. Parovi Hong Kong, 17. siječnja 2016.
Perfect if you are a business traveller

price, design, staff
7,3
PROS - quite close to the HKCEC so it'd be great if you are looking for a business hotel/apartment for your stay during events - convenience stores, banks, a mall, lots of restaurants close by - very to get taxis, both island and across the harbor (and airport) - spacious room that comes with an adapter - Room looks just like the pictures, well equipped and designed CONS - housekeeping knocked at 10am, which was slightly odd - there's only 3 elevators and we stayed on the 7th floor, which could only be reached by 1 elevator if you do not want to walk up/down a floor or two. This also means that you'd spend more time than other hotels when you wait for the elevators - windows were quite dirty - far from MTR station and main roads
Prijavi ovu recenziju
Sylke S. Poslovni putnici Germany, 16. prosinca 2015.
spacious rooms, great location

big room, good location, good value for money
9,3
if you know HK you know hotel rooms can be really small quite often, sometimes you don't know where to put your suitcase, it's that small. won't happen here. friendly and helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Hong C. Poslovni putnici Singapore, 30. rujna 2015.
A good place for business

Spacious Room, cleanliness & easy access to HKCEC
7
Prijavi ovu recenziju
Tom D. Solo putnici Australia, 15. rujna 2015.
Really

Location
5
The room was not ready when I arrived. I accepted a lesser room. I was curious about what Kapok proposed to do about the difference in the room rates. I was a little surpised that Kapok refused to refund the difference.
Prijavi ovu recenziju
Orachorn E. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 29. srpnja 2015.
Hose keeping is a bit under standard.

Location , Value for Money , Easy living
8
Easy Living, Comfortable if not looking for fancy atmosphere. But cleanliness is below standard . Cup is not washed. Toiletery is not filled. Though complain is made still next day no fill ! But front desh staffs are friendly and helpful
Prijavi ovu recenziju
Carol W. Poslovni putnici Australia, 19. siječnja 2015.
Great spot

Sizeable room, close to cafés, clean bathroom
8,7
Surprisinngly good would stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Hassan N. Parovi Indonesia, 2. siječnja 2015.
Big room with kitchen.

big room, great staffs, great location
9,3
around 10mnts walking to nearest mtr station. and they have big room (which is very hard to find in hongkong) and staffs were very helpful
Prijavi ovu recenziju
1 - 2 od 2 recenzije
Apartment Kapok Hong KongApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - Gostinjska sobaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - KupaonicaApartment Kapok Hong Kong - PredvorjeApartment Kapok Hong Kong - PredvorjeApartment Kapok Hong Kong - UlazApartment Kapok Hong Kong - PogledApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Balkon/terasaApartment Kapok Hong Kong - Rekreacijski sadržajiApartment Kapok Hong Kong - Rekreacijski sadržajiApartment Kapok Hong Kong - Soba za sastankeApartment Kapok Hong Kong - Dvorana za fitnessApartment Kapok Hong Kong - Dvorana za fitnessApartment Kapok Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06