ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Kupaonica Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 606recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (606)
Razvrstati po:
En J. Parovi South Korea, 16. kolovoza 2014.
good location, small space

location, traffic
7,3
front service is good and location is near subway ,very convenient. The room is small..but very clean.
Joune T. Grupe Singapore, 10. kolovoza 2014.
Budget

Cheap and great location
6,3
Room is small but location is good (just beside Times Square). Not recommended for family
Andi R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
very unpolite hotel staff..sarcastic staff

only location from shopping area could be an interested thing from this hotel
3,3
Worst staff behaviour/terrible Not polite to customer
Carrie A. Parovi Canada, 1. kolovoza 2014.
Worth the money

I thought the hotel was located in the heart of CWB, the room wasn't big but cozy we thought.
8,3
I was a bit worried with the comments I saw online. However, it didn't turn out as bad as it was discribed. Yes the room is small but remember what you are paying. The room gets noisy in the morning, again it is located in a busy area! The staff wasn't able I help with anything much but they were nice and polite.
Betty Y. Parovi China, 26. srpnja 2014.
tiny

location
6,3
Helen G. Poslovni putnici Portugal, 22. srpnja 2014.
The Apple of My Eye

Super good location, staff performance & definitely value for money
10
Absolutely perfect all that I expected :)
Eddie C. Solo putnici Malaysia, 19. srpnja 2014.
not bad, a bit small

location
7
Jieyao C. Poslovni putnici China, 9. srpnja 2014.
it's ok.

good location,cheap,convenient
8
the room is good.small but clean,and the location is good.
Yung-Hsin H. Solo putnici Taiwan, 9. srpnja 2014.
horrible experience with regrets
4
It was an awful experience staying in this so called 1 star hotel, but in reality the worst of any hostel I've been. I changed 3 rooms throughout my stay at Apple hotel...The first room had lots red ants in the toilet, few kept blowing out from the air conditioning and dropped on bed. The second room had water dripping from the pipe directly above the bed. The third room had light broken, so as the fan in the toilet, which made the room very dark and extremely damp. None of the towels and beddings are washed properly..they washed them like home laundry, without bleaching at all..therefore you can find black spots or some yellowish stain on towels/beddings/pillows. It's the first time I stayed in a hotel without bleaching the linings.. Despite the location, I must say its not worthy for the value of money at all. It shouldn't be classified as a hotel. The room was unbelievable small and unhygienic. Also, you would need to share the only one hair dryer in the corridor among all the guests. I sincerely recommend anyone thinking to stay at Apple hotel to search other better ones... its not for human..worse than camping.
Ka Y. Parovi China, 6. srpnja 2014.
too small bed,and bathroom ,

near town
3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - KupaonicaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04