Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Kupaonica Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 768recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (768)
Razvrstati po:
Benedict K. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
Sewage smell all night long

Location only
3,3
It was not a good stay. There is no toilet door. You'd be smelling sewage smell all night long. Not only my room, but a few other rooms taken up by companions. So what do you think? I'd rather fork out a lil more to get a better room.
Prijavi ovu recenziju
Saw S. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2015.
Stay for the price

location, cleaniness, strong shower
3,7
Just stay here for the price of white room with clean bathroom and strong shower. No funky smell.
Prijavi ovu recenziju
Yvonne L. Solo putnici Hong Kong, 13. srpnja 2015.
Fair for what they charged

Tiny Mini Helpful
4,7
It was tiny that i have to close my luggage to move around, but it was fair for the price. The staff were very friendly. But the water pipes in the room were pretty noisy at night. I stayed for 1 week.
Prijavi ovu recenziju
Lydia F. Solo putnici Philippines, 8. srpnja 2015.
clean, nice and near the airport

good location, friendly staff and clean
8
Prijavi ovu recenziju
Bryan J. Parovi Philippines, 4. srpnja 2015.
too small for a couple

location. it is near the MTR.
3,7
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Very small room with terrible toilet and bathroom

strategic location, friendly staff
5
Noisy sound from water pipe pressure.
Prijavi ovu recenziju
Louise L. Poslovni putnici Hong Kong, 27. lipnja 2015.
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Prijavi ovu recenziju
Margaret T. Solo putnici Hong Kong, 24. lipnja 2015.
A new experience

cheap, good location, air conditioning cool enough
5
horrible
Prijavi ovu recenziju
Louise L. Poslovni putnici Hong Kong, 13. lipnja 2015.
Gd

Clean good location
8,7
I missed it
Prijavi ovu recenziju
Christine H. Parovi Canada, 8. lipnja 2015.
Clean and good location, but definitely small

location
8,3
We really enjoyed staying here. It's in a great location, right by the Causeway Bay MTR, and there was an excellent hot pot restaurant three blocks away. It's definitely very small... We stayed in the mini Apple room and there was hardly any floor space. But we were out all day exploring Hong Kong, so for us, a clean bed and a safe place to leave our suitcases was all we wanted, and that's what we had :)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - KupaonicaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07