Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Apple Hotel Hong Kong - Kupaonica Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Interijer hotela Apple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 760recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (760)
Razvrstati po:
Louise L. Poslovni putnici Hong Kong, 27. lipnja 2015.
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Margaret T. Solo putnici Hong Kong, 24. lipnja 2015.
A new experience

cheap, good location, air conditioning cool enough
5
horrible
Louise L. Poslovni putnici Hong Kong, 13. lipnja 2015.
Gd

Clean good location
8,7
I missed it
Christine H. Parovi Canada, 8. lipnja 2015.
Clean and good location, but definitely small

location
8,3
We really enjoyed staying here. It's in a great location, right by the Causeway Bay MTR, and there was an excellent hot pot restaurant three blocks away. It's definitely very small... We stayed in the mini Apple room and there was hardly any floor space. But we were out all day exploring Hong Kong, so for us, a clean bed and a safe place to leave our suitcases was all we wanted, and that's what we had :)
Roy C. Parovi Hong Kong, 1. lipnja 2015.
Too small but good location

Location, shower water pressure, cheap
6,3
Too small but overall good for just sleep over
Ernani R. Solo putnici Philippines, 31. svibnja 2015.
Comfy

Comfortable, good location, clean room
7,7
Qijue L. Solo putnici China, 24. svibnja 2015.
So worth the price

reasonable price! Excelent location! Unique design!
8,7
It was very pleasant! The hotel is in the very business center of causeway bay, just 3 minutes walk from Times Square and from MRT causeway bay station, so it is excellent from shopping travelers. The hotel has a unique design, and enough privacy. It is definitely worth the price so I'll definitely come back again!
Pak M. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Reasonable price

Location, price, tidiness
6
Wing C. Solo putnici Hong Kong, 17. svibnja 2015.
small convenient hotel

small room, convenient, for backpacker
5,7
very small room. Hot water need to be switch on for 15 minute in order to have. But location is super nice.
Julius M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. svibnja 2015.
Great location

Location, cleanliness, area
6,7
Its a fine stay in the hotel. The hotel is walking distance from Time square and SOHO. It is also walking distance from MTR and Happy Valley tram station. Its rather small yet pricy. The languange is a challenge as the staff speaks more of Cantonese than English. Overall the stay is okay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Apple Hotel Hong KongApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaApple Hotel Hong Kong - KupaonicaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Interijer hotelaApple Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2F07