Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Apple Tree Suites

22 J.Llorente Street, Capitol Site (Fuente Osmena Area), Camputhaw, grad Cebu , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 51recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (51)
Razvrstati po:
John C. Parovi United States of America, 2. veljače 2016.
Adequate

Bed was OK, air con and tv worked, hot water for shower.
5,3
Having stayed in several similarly priced hotels in Cebu, I would rate this as adequate, nothing more. The small room had a tiny window opening on to an air shaft. Bed and shower were OK. Breakfast, included in the price, was meager. I asked if I could pay for an extra egg, and was told OK, but when the breakfast came, it wasn't there. Neither was the sausage included in the menu. The sausage came about ten minutes after I requested it - didn't bother waiting for another egg. There were 4 employees standing around, but when I wanted an extra coffee, the items I had ordered, or the bill, I had to get up and walk over to the counter to request them.
Prijavi ovu recenziju
Paul A. Parovi United Kingdom, 24. siječnja 2016.
Regular stayer

Friendly staff, value for money
7,7
We are regulars so know what to expect, some noise from 24 hour restaurant across the road but not too bad.
Prijavi ovu recenziju
Marieden P. Parovi Philippines, 14. siječnja 2016.
Great hotel for short stay

Location, Staff, Breakfast
7
It is centrally located and walking distance to plaza, a lot of dining places like Zubuchon and Crown Regency for the Sky Extreme Adventures. The room has basic amenities. Breakfast is ok, nothing special. The staffs are accommodating and helpful. All in all, hotel is ideal for short stays.
Prijavi ovu recenziju
Wilfredo L. Grupe Philippines, 27. prosinca 2015.
Nothing much to expect

Location, cheap and clean
5,7
Cheap hotel so i don't Expect too much.
Prijavi ovu recenziju
Grahame A. Parovi New Zealand, 6. listopada 2015.
Our Likes

The Staff. The Resturant. The Service
7
Prijavi ovu recenziju
Salvacion K. Parovi United States of America, 9. lipnja 2015.
Good Service

Customer Service
10
Very nice.
Prijavi ovu recenziju
Rosmah S. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Small room

Near Robinson,kfc,restaurant at rooftop
6
All ok as its a 2 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Paul A. Parovi United Kingdom, 7. rujna 2014.
Good location, friendly staff

location price friendly staff
7
Have stayed at this hotel many times and wwill stay here again in the future.
Prijavi ovu recenziju
Eduardo F. Obitelji sa malom djecom Brazil, 19. lipnja 2014.
Cheap hotel, clean and nic staff.

location, near shopping mall and a lot of restaurants near by.
7
I consider good, but I didn't stay longer at hotel, the area around the hotel is not very quiet, maybe rooms at the back are better.
Prijavi ovu recenziju
Phil C. Parovi United States of America, 11. lipnja 2014.
Aircon and Breakfast not good.

Very friendly Staff, Location and clean rooms.
8,7
It was great except Aircon in two different rooms did not work the best. Breakfast was tasteless.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Apple Tree Suites grad Cebu Apple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - RecepcijaApple Tree Suites grad Cebu  - Eksterijer hotelaApple Tree Suites grad Cebu  - Interijer hotelaApple Tree Suites grad Cebu  - Interijer hotelaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - KupaonicaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - KupaonicaApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - RecepcijaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaApple Tree Suites grad Cebu  - Soba za sastankeApple Tree Suites grad Cebu  - Soba za sastankeApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - RestoranApple Tree Suites grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02