ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aqua Suites Guam

240 Ypao Road, Tamuning, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ramada Hotel and Suites
Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Bazen Aqua Suites Guam Guam - Predvorje Aqua Suites Guam Guam - Soba za sastanke Aqua Suites Guam Guam - Posao Centar Aqua Suites Guam Guam - Restoran Aqua Suites Guam Guam - Recepcija Aqua Suites Guam Guam - Soba za sastanke Aqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela Aqua Suites Guam Guam - Recepcija Aqua Suites Guam Guam - Spa centar Aqua Suites Guam Guam - Trgovine Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba
Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Bazen Aqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela
Područje Tamuning Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 122recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
6,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (122)
Razvrstati po:
Vijay K. Poslovni putnici India, 27. siječnja 2015.
Budget

price, location, reception staff
7,3
Good
Bryan B. Poslovni putnici United States of America, 16. siječnja 2015.
dude where is the ac remote

inet tv staff
6,3
Not to bad.
Terry M. Solo putnici United States of America, 6. siječnja 2015.
Horrible location
4,3
Don't stay here, horrible location. Can't walk to anything.
Julia P. Solo putnici United States of America, 5. siječnja 2015.
nice staff

Close to the airport, clean room, friendly staff
7,3
The location is convenient. The room had a microwave, small fridge, TV, phone, but no alarm clock for some reason. The A/C worked but was very noisy. The bathroom smelled musty if I left the door closed for any length of time, but was clean. The staff was very helpful. No free breakfast; dinner was fairly good and not too expensive but breakfast was a bit greasy, and I thought it was overpriced. There is also a spa and workout room.
Ross W. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
not 4 star in any universe
2
Now I understand the positive reviews are actually written by the manager who has no customer service training what so ever. This place is so dark and dingy. This is a 1 star hostel at best.
William T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. prosinca 2014.
vacation at guam from palawan

comfort, location and nice Hotel
7,7
Very comfortable
Via D. Parovi Philippines, 28. prosinca 2014.
It was a very pleasant stay

All the staff were very friendly and accommodating, the hotel is conveniently located near shopping places a
8
Kevin K. Parovi United States of America, 17. prosinca 2014.
Great Staff-Huge Rooms

I like the size of the rooms. I appr3xiate how the young staff was alwalys positive including RJ, Mia, Monnet, Tess, Arjay and all others
2,7
Fabulous stay They were always willing to help They Are HONEST people Happy good looking and POSITIVE.
Jinhee C. Poslovni putnici South Korea, 23. studenog 2014.
comfortable.. feel like home

comfortable, cheap
6
Dont feel like hotel... it's more like small home for 1 person in the US. 5mins from YPAO beach, 10mins from DFS or Chamorre villiage. Price was cheap and reasonable and what I loved here was wifi connection and mart near hotel.
Paul C. Poslovni putnici United States of America, 11. studenog 2014.
Highly Recommend

Great Staff, Good Accomodations, Good Locationi
9
I had a enjoyable stay at Aqua Suites. The Aqua Suite hotel has an excellent staff of people from the manager to the cleaners. My room was clean comfortable and reasonably priced. The hotel staff were very personal friendly and accommodating. I would give the staff a 10 on 10 scale for service.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aqua Suites Guam GuamAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - BazenAqua Suites Guam Guam - PredvorjeAqua Suites Guam Guam - Soba za sastankeAqua Suites Guam Guam - Posao CentarAqua Suites Guam Guam - RestoranAqua Suites Guam Guam - RecepcijaAqua Suites Guam Guam - Soba za sastankeAqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotelaAqua Suites Guam Guam - RecepcijaAqua Suites Guam Guam - Spa centarAqua Suites Guam Guam - TrgovineAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - BazenAqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05