ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aqua Suites Guam

240 Ypao Road, Tamuning, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ramada Hotel and Suites
Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Bazen Aqua Suites Guam Guam - Predvorje Aqua Suites Guam Guam - Soba za sastanke Aqua Suites Guam Guam - Posao Centar Aqua Suites Guam Guam - Restoran Aqua Suites Guam Guam - Recepcija Aqua Suites Guam Guam - Soba za sastanke Aqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela Aqua Suites Guam Guam - Recepcija Aqua Suites Guam Guam - Spa centar Aqua Suites Guam Guam - Trgovine Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba
Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Gostinjska soba Aqua Suites Guam Guam - Bazen Aqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela
Područje Tamuning Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 109recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
6,2
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (109)
Razvrstati po:
Kevin K. Parovi United States of America, 17. prosinca 2014.
Great Staff-Huge Rooms

I like the size of the rooms. I appr3xiate how the young staff was alwalys positive including RJ, Mia, Monnet, Tess, Arjay and all others
2,7
Fabulous stay They were always willing to help They Are HONEST people Happy good looking and POSITIVE.
Jinhee C. Poslovni putnici South Korea, 23. studenog 2014.
comfortable.. feel like home

comfortable, cheap
6
Dont feel like hotel... it's more like small home for 1 person in the US. 5mins from YPAO beach, 10mins from DFS or Chamorre villiage. Price was cheap and reasonable and what I loved here was wifi connection and mart near hotel.
Paul C. Poslovni putnici United States of America, 11. studenog 2014.
Highly Recommend

Great Staff, Good Accomodations, Good Locationi
9
I had a enjoyable stay at Aqua Suites. The Aqua Suite hotel has an excellent staff of people from the manager to the cleaners. My room was clean comfortable and reasonably priced. The hotel staff were very personal friendly and accommodating. I would give the staff a 10 on 10 scale for service.
Ul B. Parovi South Korea, 3. studenog 2014.
Just soso.

Location and food
6
Just soso
Jemellee C. Solo putnici Philippines, 1. studenog 2014.
good stay

neat, value for money, accessible to the beach and malls
8,7
they clean the room everyday. the staffs are friendly too. it was not too much expensive but the service was really nice. they even have free rides to the bus stops. it is very accesible because it was a walking distance from the malls and the beaach.
Imee D. Solo putnici Philippines, 24. listopada 2014.
Value for Money

Cheap, comfortable, an friendly staff
8,3
It was the best value for money. Staff is friendly and helpful.
Sherlyn J. Parovi Micronesia, 31. kolovoza 2014.
Not so good

Friendly staff and location
6,3
Room too small and not clean room
Maria E. Poslovni putnici Philippines, 27. kolovoza 2014.
Staff are friendly and very easy to approach

The place is easy to reach, they will give the best idea where to go to,
7
Good!! And I'm willing to visit Guam and stay in Aqua Suites again..
Chi L. Obitelji sa odraslom djecom Mauritius, 15. kolovoza 2014.
room very bad
2
if you have choice ,do not choose this hotel
Walter L. Solo putnici United States of America, 6. kolovoza 2014.
location

Location, location, location
6,3
It was good, leaking faucet was not attended to. Restaurant, though I did not try it smelled good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aqua Suites Guam GuamAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - BazenAqua Suites Guam Guam - PredvorjeAqua Suites Guam Guam - Soba za sastankeAqua Suites Guam Guam - Posao CentarAqua Suites Guam Guam - RestoranAqua Suites Guam Guam - RecepcijaAqua Suites Guam Guam - Soba za sastankeAqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotelaAqua Suites Guam Guam - RecepcijaAqua Suites Guam Guam - Spa centarAqua Suites Guam Guam - TrgovineAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - Gostinjska sobaAqua Suites Guam Guam - BazenAqua Suites Guam Guam - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A07